Blogolunk / Egészség

Hogyan lehet javítani az emésztést népi jogorvoslatokkal?

loading...

Emésztését népi gyógymódokkal, például gyógynövényekkel és olajokkal is javíthatja.

A homoktövisolaj nagyon jót tesz az egész gyomor-bélrendszer egészségének. Szedhető még gyomorhurut és fekélyek esetén is.

Nem kevésbé hasznos lesz a mézzel kevert dió. Elég, ha az összetevőket egyenlő arányban, 1-2 evőkanálnyit veszünk be minden étkezés előtt.

A perisztaltika javítását célzó egyéb gyógymódok is elkészíthetők:

loading...

Aloe és bor. Vegyünk 2 rész mézet és 1 rész aloe-t 2 rész vörösborhoz. Darálja le a szárakat, keverje össze a többi összetevővel, és jól keverje össze. Étkezés előtt egy órával vegyen be 1 evőkanálnyit.

Zeller az emésztésért. Vegyük a gyökeret, mossuk meg és őröljük meg. 2 evőkanálhoz 1 liter vízre lesz szükség. Hagyja állni egy éjszakán át, majd szűrje le, és naponta egyszer vegyen be 30 ml-t.

Az emésztési folyamatot többféleképpen lehet segíteni: választhat speciális étrendet, szedhet az orvos által előírt gyógyszereket és használhat gyógynövényeket.
Ezek az összetett intézkedések együttesen segíthetnek helyreállítani az emésztés és a tápanyagok lebontásának normális folyamatát, ami az Ön egészségének általános javulását eredményezi.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial