Blogolunk / Egészség

Hogyan használjuk a fahéjas kefirt az anyagcsere és a fogyás érdekében?

Ez az egészség és szépség házi elixírje – kefir fahéjjal és gyömbérrel – egy igazi legenda! Azt mondják, hogy ezt az italt lefekvés előtt fogyasztva, reggelre jelentős energiát, egészséget és életerőt érezhetünk. A rengeteg vélemény megadta a kefir ital irigylésre méltó hírnevét: otthoni gyógymód a gyors és hatékony fogyáshoz.

Ez a kefir recept igazi istenáldás azok számára, akiknek meg kell szabadulniuk a felesleges centiktől, és rövid időn belül könnyedén szeretnének belebújni kedvenc ruhájukba!
És ami fontos, anélkül, hogy veszélyeztetné az egészségét. Nincs rémálomszerű diéta és kimerítő edzés – 2 hét alatt egy booster Kefir ital csodákra képes.

Kefir és fahéj a fogyásért

ÖSSZETEVŐK

  • 250 ml kefir (1,5%)
  • 1 teáskanál méz
  • 1/2 teáskanál őrölt fahéj
  • 1/2 teáskanál őrölt gyömbér

ELKÉSZÍTÉS ÉS FELHASZNÁLÁS

Adjuk hozzá a mézet, a fűszereket, és hagyjuk 15 percig a kefirben ázni.
Ezután keverje össze az italt egy turmixgépben, és öntse egy tálalópohárba. Ez minden!
Használja a kefir italt pihenőnapokon vagy expressz diéta alatt 2 héten keresztül. Meglátja, három vagy akár mind az öt kiló azonnal eltűnik. Készen áll a nyárra és a strandszezonra.
A nagyobb hatás érdekében a kefirhez őrölt pirospaprikát adhat, és az étvágy csökkentése érdekében reszelt almát tehet az italba.

Annak érdekében, hogy felgyorsítsa az anyagcseréjét, méregtelenítse a szervezetét, erősítse az immunrendszerét, és végül leadja a felesleges kilókat, ne felejtse el betartani ezeket a fontos szabályokat.

A FOGYÁS SZABÁLYAI

Egyen gyakran, naponta körülbelül 5 alkalommal, körülbelül 2-3 óránként. A gyakori, de szerény étkezések jót tesznek Önnek! Ne feledje, hogy a nap első felének főleg szénhidrátokból (gabonafélék, gyümölcsök és méz), a második felének főleg fehérjéből és zsírból (hús, hal és tejtermékek) kell állnia.

Az étrend alaptermékei a zöldségek, gabonafélék, tojás, sovány hús (csirke, pulyka), hal, tejtermékek, diófélék, valamint vitaminokban és telítetlen zsírsavakban gazdag termékek.

Az étrendnek a lehető legváltozatosabbnak kell lennie, és tartalmaznia kell a megfelelő fehérje-, zsír- és szénhidrátbevitelt. A szénhidrátoknak a teljes étrend kb. 50 százalékát kell kitenniük, kb. 250 g-ot (gabonafélék, zöldségek és gyümölcsök), amelyből 50 g egyszerű szénhidrát (aszalt gyümölcs, méz).

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial