Egészség / Tippek

Talán ez az egyszerű sav segíthet a rákellenes szerek létrehozásában

loading...

A vastagbélrák az egyik legismertebb rákfajta mindkét nem körében. Elsősorban az időseket érinti, de fiatalabb korban is jelentkezhet a nem megfelelő táplálkozás, dehidratáltság és mozgás hiányos életmód, valamint a genetikai hajlam következtében.

Gyógyítására számos természetes gyógyászati módszer létezik, de az orvosszakértők úgy vélik, hogy nincs elegendő tudományos kutatás ezek hatásának bizonyítására. Mostanáig! mert egy most feljegyzett kutatás nagyon nagy bizakodásra ad okot.

Az Adelaide Egyetem kutatói Ausztráliában ugyanis igazolták, hogy a kókuszolajban lévő laurinsav a vastagbélrák tumor sejteknek több mint 95 százalékát elpusztítja, ráadásul igen rövid idő alatt: 48 óra alatt teszi ezt!

A kísérleteket laboratóriumban és élő szervezetben is lefolytatták, a kettő eredményeit összevetve. Ez alapján igazoltnak találták, hogy a kókuszolaj valóban elpusztítja a tumorsejteket, miközben fékezi az oxidációt és a gyulladásos folyamatokat a vastagbélben.

loading...

Az American Nutrition Association vizsgálata szerint, a kókuszdió olaja a cukorbetegség, a csontritkulás, a vírusos betegségek (mononukleózis, a hepatitis C, a herpesz, epefertőzések, Chron betegség, a rák esetében is hasznos lehet. “

A tanulmány azt is megmutatta, hogy a kókuszolaj csökkenti a kemoterápia negatív hatását és javítja az életminőséget.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: szupertanacsokblog.hu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial