Szépség / Tippek

Ettől a recepttől 2 -szer gyorsabban nőhet a hajad fele annyi idő alatt!

Hosszú életerős hajra vágysz, de nem szeretnél hónapokat várni és drága kozmetikumokat vásárolni? Mit szólnál ha fillérekből 2 ? szer gyorsabban nőne a hajad és fele annyi idő alatt, mint más esetben?

A gének nagy mértékben befolyásolják a haj növekedését és szerkezetét, de más tényezők is alakíthatnak a haj szerkezetén vagy negatív vagy pozitív irányban. Az alábbi házi megoldás nemzedékről nemzedékre öröklődött és rendkívül hasznosnak bizonyult. Nagyanyáink a vöröshagymát tekintik a gyönyörű haj fegyverének és számos híresség is szívesen alkalmazza a módszert. A vöröshagyma képes 86 % ? al csökkenteni a hajhullást és igazán látványos változást elérni a hajon egy hónapon belül. Bőrgyógyászok vizsgálták a hagymás módszert és egyértleműen megállapították, hogy semmilyen káros mellékhatása nincs, nem keletkezik utóhatás a fejbőrön vagy a hajon. Ez a vöröshagymában lévő kénnek köszönhető, ami fokozza a kollagén termelést, ami elengedhetetlen a haj növekedésében.

Mindemellett javítja a vérkeringést, a vöröshagyma leve pedig csökkenti az esetleges gyulladást a bőrön és antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik. Levének köszönhetően a haj erősebbé válik, megnyitja a hajhagymákat és mélyen annak tövében fejti ki a hatását.

Azok, akik kipróbálták ezt a módszert, egy hónapon belül látható eredményeket tapasztaltak.

Íme a recept:

4 db megtisztított hagymát szeleteljünk fel és egy facsaró vagy turmixgép segítségével pépesítsük meg. Tegyünk hozzá 4 evőkanál mézet, keverjük össze.

Használata:

Masszírozó mozdulatokkal kenjük a fejbőrbe és hagyjuk hatni 15 ? 30 percig. Erős szaga van, de a végén megtérül a ?szenvedés?. Ha lehetőségünk van rá jobb, ha megvárjuk a fél órát. Ha vége a kezelésnek a szokásos módon mossunk hajat. A 3. kezelés után szemmel látható eredményekre számíthatunk.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: netbulvar.eu
Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial