Ez az ital este fogyasztandó.
A fűszeres tej fogyasztásával fokozzuk szervezetünk létfontosságú folyamatait. A fűszerek segítenek semlegesíteni a tej nyálkaképző tulajdonságait, és megőrzik annak összes gyógyító tulajdonságát.
A kardamomos tej serkenti az agyműködést, és enyhíti a depressziót és a fáradtságot.
Ha sáfránnyal készítjük – egy ilyen ital stabilizálja az idegrendszert, a légutakat és az ereket, és a „sáfrányos tej” rendszeres fogyasztása megszabadít a szem alatti puffadtságtól és meghosszabbítja a fiatalságot.
Adjon a tejhez egy kis fahéjat, és máris egy enyhén stimuláló italt kap, amely jót tesz a potenciának.
A tejjel kombinált kurkuma jót tesz a májnak és küzd a ráncok ellen, míg a gyömbér tisztítja a szervezetet és javítja az immunrendszert.
A szerecsendió különleges előnyöket ad a tejnek: enyhíti a fejfájást, frissíti és javítja a memóriát. Ugyanakkor egy kis csipetnyi szerecsendió a tejben enyhítheti az álmatlanságot és a fáradtságérzetet.
Elkészítés:
Melegítsük a tejet forrásig, de ne forraljuk fel.
Adja hozzá a fűszereket, ízlésétől függően.
Öntse ki és be a tejet a pohárba háromszor, hagyja, hogy a tej kicsit megdermedjen és kihűljön.
Adjunk hozzá mézet.
Keverje meg még egyszer. Melegen igyuk.
Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.