Érdekesség / Történet

Első pillantásra átlagos szülőknek néznek ki, de csodálkozni fogsz, ha meghallgatod a történetüket!

A Dél-Amerikai Ecuadorban egy nagyon különleges család bukkant fel. Ugyanis Fernando Machado és Diane Rodriguez nem hétköznapi szülők.bcvbbc8_n

Ebben a családban az apa, Fernando valójában a feleségétől, Diane Rodrigueztől lett terhes. Nevezetesen mindketten transzneműek és ők az első olyan transznemű ecuadori pár Dál-Amerikában, akik saját, vér szerinti gyermeküket várják.vncvbcbc2_n

A 22 éves férj, Fernando eredetileg nőnek született, a 33 esztendős feleség, Diane pedig férfiként látta meg a napvilágot, így tulajdonképpen semmi akadálya nem volt a közös babának. Függetlenül attól, hogy egyikük sem tudott azonosulni a születéskor kapott nemével, attól még boldogan élnek, és azt állítják, hogy így sokkal jobb nekik.

Egyikük sem akar semmilyen fajta műtéten átesni, jól érzik magukat így és semmit sem akarnak ezen változtatni.

Csak annyi furcsaságot kell elszenvedjenek, hogy amikor úgy döntenek, hogy családot alapítanak, akkor a férj hasa fog kerekedni.

Rodriguez, aki egyébként ismert ecuadori LMBT-aktivista, azt állítja, hogy azért hozta nyilvánosságra a terhesség hírét még a születés előtt, hogy segítsen megváltoztatni az emberek hozzáállását a mássághoz egy hithű katolikus társadalomban, hiszen eltekintve néhány apró részletkérdéstől, ők is normális családi életet élnek.

“Megpróbáljuk eloszlatni a transznemű emberekről kialakult előítéleteket” – mesélte a büszke édesanya. Diane aktivistaként tudja, hogy milyen nehéz a transzneműek élete Ecuadorban. Az emberek gyakran megvetik őket, 2012-ben még bántalmazva is volt emiatt.

Amikor az orvosok meglátták kisbabájukat az ultrahangos felvételen, megdöbbentek.vbxbxc63_n

Azon a napon pedig, amikor a kisbaba megszületett, a kórházban mindenki izgatott volt, mert még soha nem láttak olyan házaspárt, ahol az édesapa szülte meg gyermekét. De Diane is végig ott ült FErnando mellett, a szülés pedig komplikációk nélkül zajlott le.cbxcvxcvxcv18_n

Már csak azt tudjuk kívánni ennek a családnak, hogy neveljék jól a gyermeküket és (NE) legyenek példamutatóak! …és igen, jelenleg itt tart a világunk.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: buzzblog.net

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial