Íme, mit ajánlanak a táplálkozástudományi szakemberek – a tudnivalók…
Ez nem csak egy zöldség turmix, ez egy igazi gyógyszérum a májnak!
Egyszer volt egy egészségügyi problémám, és az orvosom felírt egy antibiotikum kúrát. Az antibiotikum kúra után nagyon rosszul éreztem magam: fájdalom az oldalamban, keserű íz a számban, hányinger az étkezések után – az érzés, ami annyira ismerős azoknak, akiknek beteg a májuk…
Véletlenül megláttam ennek a koktélnak a receptjét, és elhatároztam, hogy elkészítem. Mondhatom, hogy tényleg nagyon finom, nagyon tisztító hatású ital! Egy héten keresztül helyesen étkeztem és minden nap ittam belőle egy pohárral, és jobban éreztem magam tőle, mint valaha! AJÁNLOM!
ÖSSZETEVŐK
- 3 sárgarépa
- 2 zöld alma
- 1 cékla
- 0,5 citrom héj nélkül
- egy szelet friss gyömbérgyökér
- Néhány zöld saláta- vagy spenótlevél.
Az összes zöldséget aprítsuk fel egy turmixgépben, miután előzőleg megmostuk és megtisztítottuk őket. Adjon 2 csésze vizet a koncentrált zöldségitalhoz. Fogyassza hűvösen, tartsa készenlétben a hűtőben!
A flavonoidokban és A-vitaminban gazdag sárgarépa táplálja a májat.
Az almában található pektin segít kiöblíteni a méreganyagokat.
A zöld salátalevelek jó vérkeringést biztosítanak és erősítik az immunitást.
A gyömbér és a citrom elősegíti a kiváló gyomor-bélrendszeri működést, megszabadít a puffadástól és javítja az anyagcserét.
A nyers cékla magas rosttartalmú, ami jót tesz a beleknek.
Reméljük, a cikk elnyerte a tetszését és nem felejti el, hogy megossza a barátaival és családtagjaival is. Köszönjük.