Ezoteria

Ezért hazudnak az egyes csillagjegyek

loading...

Mindenki hazudik, már Dr. House is megmondta, de nem mindenki ugyanazért. Az egyes csillagjegyeknek mind mind más oka van a füllentésre. Lássuk csak!

Kos

A Kos ritkán hazudik, akkor viszont egy merő érdekből. Azért nem nagyon hazudós, mert nemigen érdekli mások véleménye. Fejjel megy a falnak, és van annyi ereje, hogy ebben senki nem tudja megakadályozni. Nagyon ritkán előfordul, hogy hazugságra kényszerül (talán nem volt elég gyors és erőteljes az akciójában, ami nagyon ritka), olyankor szemrebbenés nélkül hazudik, de nem túl jól. Nincs ott a készségei között.

Bika

A Bika az élet kellemes, napos oldalát szereti. Jókat enni, aludni, szeretkezni, nem ritkán inni is. Ezeket a dolgokat értékeli, és nem érdekli semmi konfliktus, zavaró tényező. Konfliktus kerülésből hazudik, vagy azért, hogy megkapja azt az élvezeti dolgot, amire vágyik. A Bika sem jó hazudozó, kerüli ezt a helyzetet, ha nagyon muszáj, és a birtokolt javakat védi vele, akkor megteszi.

Ikrek

Imád hazudni, manipulálni, egyik mondata ellentétes a másikkal, mégis mindent elhisznek neki. Számára a hazugság nem az előrejutás eszköze elsősorban, bár előfordul, hogy anyagi haszna származik belőle, de nem ez a legfontosabb. Minden jegynek van egy védelmi eszköze, ami felvértezi az élet viharaiban. A Kosnak a lendület, a Bikának az erős, makacs stabilitás, az Ikreknek a változékonyság, amit mások esetleg köpönyegforgatásnak vélhetnek. Vannak őszinte Ikrek, akik direkt kerülik a hazudozást, ők viszont nagyon kiszolgáltatottak.

Rák

Nem szeret hazudni, elhallgatni annál inkább. Nem teregeti ki a kártyáit, és simán előfordul, hogy ígéretét nem tartja be. A Rák nem talál ki cirkalmas meséket, de nem lehet benne száz százalékig megbízni. Kivéve, ha családtagnak számít neki valaki, azzal egyenes tud lenni, de ez nagyon szűk kör. Idegenektől a Rák úgymond kissé sunyin védelmezi magát.

Oroszlán

Mivel a világ közepének tartja magát, nem tartja szükségesnek, hogy hazudozzon, viszont az egója védelmében bármilyen önámításra képes. Én elrontottam valamit? Hiszen ott sem voltam. Az oroszlán egója szent, inkább az egész világot elferdíti, hogy azt megvédje és egyben tartja. Nem jellemző rá viszont, hogy haszon érdekében hazudozzon. Erős akaratával megszerez úgyis mindent, amit akar.

Szűz

A Szűztől nem áll távol a hazugság. Ugyanis nagyon meg szeret felelni, nem mond nemet, akkor sem, ha háta közepére kívánja a kérést, mi ez, ha nem hazugság? Ő sem azért hazudik, mert pénzt vagy előnyt remél ettől, hanem azért, hogy megmaradjon róla a kép: ő szuper rendes. Pedig senki sem az, meg kell tanulni a valódi véleményét kimondani.

loading...

Mérleg

A zodiákus kör diplomatája egyszerűen nem is mondhat igazat. Akkor hogy lenne ő e legkellemesebb, vonzóbb, kulturáltabb csillagjegy? A Mérleg mindenkinek azt mondja, amit hallani akar, szerelmet, ragaszkodást hazudik, de az első szebb, gazdagabb jelölttel odébb áll. Egy szavát sem kéne elhinni a Mérlegnek, mert minden, amit mond csak a pillanatról szól. Ja, és ő sosem hibás semmiben, csak a partnere, munkatársa, szomszédja.

Skorpió

Brutálisan őszinte tud lenni, kérkedik is vele rendesen, de mi van, ha éppen szeretőt tart? Vagy a háttérben olyan pénzügyi manipulációt szervez, amit senkinek sem fed fel. vagy éppen bosszút forral? Lehet, hogy a Skorpió ritkán állít szemen szedett valótlanságot (bár előfordul), de titkos machinációi veszélyesebbek bármelyik jegy nyílt hazudozásánál.

Nyilas

A legőszintébb jegy. Mivel olyan önző, hogy senki érzelme nem izgatja, brutálisan kimondja az igazságot, akkor is, ha erre senki nem kérte. Kivéve, amikor hazudik. Mert simán előfordul, hogy letagadja, mit csinált, hol volt. Mondjuk olyan bénán, hogy azonnal lebukik. Nem áll jól a hazugság a Nyilasnak.

Bak

Nem nagyon hazudik, brutálisan őszinte, mint a Kos és a Nyilas. Kivéve, ha előre akar a ranglétrán jutni vagy pénze múlik rajta. Akkor sem kimondottan hazudik, mert fél a lebukástól (nagyon racionális jegy, csak a megalapozott eredményekben hisz, a manipuláció pedig nem elég erős alap számára), viszont elhallgatni dolgokat nagyon tud. Nem látni be a Bak fapofája mögé, ahol elég fontos dolgok készülhetnek.

Vízöntő

Münchausen báró. olyan meséket, mint egy Vízöntő senki sem talál ki. Szereti, ha az élet színes, nem unalmas, ezért mindent eltúloz, kiszínez, ember legyen a talpán, aki kihámozza az igazságot.

Halak

Mivel minden elől elillan, kicsúszik, ehhez minden eszközt felhasznál, például hazudhat is. Úgy egyszerűbb neki. Viszont a realitásérzéke sem az igazi, néha maga sem tudja, mi az igazság, és mi a képzelet szülötte. Aki kapcsolatba kerül vele, az pláne nem tudja. Ebbe néha egy kis előnyért való hazudozás is belefér.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: szupertanacsokbloghu.hu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial