Blogolunk / Egészség / Érdekesség / Tippek

Okok, hogy miért nem szabad alvás közben fehérneműt viselni! A HARMADIK A LEGFONTOSABB!!!

Számos kutató egyetért abban, hogy egészségesebb fehérnemű nélkül aludni mivel így hagyjuk a bőrt lélegezni. Lásd, hogy még milyen okok támasztják alá ezt az állítást.

Olvasd el, miért kell alsónadrág nélkül aludni:

A fehérnemű alatt beizzadhat a bőröd

Lefekvéskor nem ajánlott fehérneműt viselni, mert a bőrt hagyni kell lélegezni és ehhez elengedhetetlen, hogy száraz legyen. Vigyázz, hogy ne izzadj bele a fehérneműbe! Főleg azok figyeljenek erre, akik este zuhanyoznak vagy fürdenek.
Különösen, igaz ez a bugyiknál és az alsónadrágoknál, amelyek intim területet takarnak. Így elkerülhető a kellemetlen dörzsölés és irritáció is. Nedves környezetben a fertőzések is jobban, átterjedhetnek a húgycsőre és a húgyhólyagra.

A fehérnemű korlátozhatja a vérkeringést

A műszálas, szintetikus fehérnemű, főleg ha túl szoros vagy túl merev, irritálja a bőrt, és rossz hatással van a vérkeringésre. Hagyjuk, hogy a vér és az oxigén szabadon áramoljon minden szövetünkben.

És végül a legfontosabb!

A fehérnemű hiányával újraéleszthető az elhanyagolt szexuális élet

Függetlenül a kortól vagy a szokásoktól, az a tény, hogyha meztelenül jársz vagy csak egy köpenyt viselsz otthon a párod jelenlétében, biztosan provokálni fogod szexuálisan és erős reakciókat válthatsz ki belőle.
A szexuális életedet erősítheted azzal, hogyha a párod meztelenül lát, és nem csak közvetlen az aktus alatt. Felfogható előjátékként is.

Tehát mostantól, aludj fehérnemű nélkül!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial