A kutatások szerint, az egészségtelen táplálkozás nagyban hozzájárul ahhoz a lehetőséghez, hogy rák alakuljon ki a szervezetben. Becslések szerint a világ rákos megbetegedésének közel 20% -a a helytelen táplálkozásnak, a mozgásszegény életmódnak, a súlygyarapodásnak, és a felesleges alkoholfogyasztásnak köszönhető.
Azonban, mint sok más betegség, a rák is megelőzhető. Tehát, ha ezekre odafigyelsz, nagyban csökkentheted a rák kialakulásának kockázatát:
- Egészséges étrend;
- Leszokni a dohányzásról;
- Rendszeres testmozgás;
- Egészséges testsúly.
ITT a lista a 8 ÉLELMISZERRŐL, amelyek növelik a rák kialakulásának kockázatát:
1. MESTERSÉGES cukros ételek
2. Vörös húsok és húskészítmények
3. Füstölt és pácolt ételek
4. Fehér liszt
5. Hidrogénezett olajok
6. Mikrohullámú pattogatott kukorica
7. Tenyésztett lazac
8. Burgonyaszirom
Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.
Facebook Hozzászólások