Ezoteria

Válassz egy angyalkártyát, fontos üzenete van az angyaloknak feléd

Mindannyiunknak hasznára válik az időről időre részünkre érkező iránymutató üzenet, a bölcs tanácsok, amelyeket az angyalaink folyamatosan küldenek számunkra különféle módokon.

Válassz egyet az fentebb látható angyalkártyák közül, hogy te is megkapd személyes útmutatásodat és nyugalomra lelhess.

1. Kártya

Az angyalaid tudatni akarják, hogy látták az elmúlt időszakban a küzdelmeidet. Talán elvesztetted egy szerettedet vagy egy kedves állatodat. Az angyalok irányítják azokat a jeleket, amelyekkel elhunyt szeretteid üzennek. Nemrég találtál egy érmét vagy egy toll került az utadba?


Hallottál egy szívedet megérintő dalt? Valamilyen ismerős illatot éreztél vagy hirtelen fényeket láttál? Ezek mind olyan jelek, amelyek a szeretteidtől származnak. Ezzel akarják tudatni, hogy veled vannak, és lelki jelenlétükkel támogatnak téged.

2. Kártya

A angyalaid azt üzenik, hogy a színfalak mögött dolgoznak érted annak érdekében, hogy új szerelmet hozzanak az életedbe vagy a meglévő párkapcsolatodon segítsenek. Ha gyakran kérdezted magadtól az elmúlt időben, hogy ‘Mikor találkozom végre az Igazival? vagy ‘Mikor fog végre megoldódni a kapcsolati problémám?’ az angyalok azt üzenik, hamarosan.

Azt az útmutatást adják, hogy ideje őszintén szeretned magad és ezáltal másokat is jobban képes leszel szeretni, ahogyan ők is téged. Mozdulj ki, szórakozz, flörtölj, érezd jól magad! A szórakozás meglobbantja újra a benned lévő tüzet, ami vonzóvá fog tenni az igazi számára.

3. Kártya

Angyalaid szeretnék tudatni veled, hogy mennyire büszkék rád, hogy ilyen messzire jutottál a spirituális utazásaid során. Látták az összes akadályt, amiken képes voltál keresztüljutni. Azt akarják, hogy tudd, a te oldaladon állnak és szinkronicitást biztosítanak számodra az utadon.

Gratulálnak, hogy elindultál az új életed, felé, megtetted a boldogságod irányában a fontos lépéseket. Továbbra is segíteni fognak, hogy megszabadulj a félelmeidtől és képes légy mindig kilépni a komfort zónádból, ha szükséges. Jó dolgok várnak rád a jövőben.

4. Kártya

Az angyalaid azt üzenik, hogy tanúi voltak annak, ahogyan az elmúlt időszakban szenvedélybetegséggel küzdöttél, legyen az kábítószer, alkohol, élelmiszer, cigaretta, kényszeres viselkedés, stb. Az angyalaid a színfalak mögött azon dolgoznak, hogy felszabadítsanak téged ezen káros életvitel alól. Lassan elveszted a függőség iránti vágyadat, amelyeket az angyalok pozitív jelei által érsz majd el.

Segítenek abban is, hogy a rossz szokásaid helyett egészséges gyakorlatokat építs be az életedbe. Rájössz, mennyire erős akarattal rendelkezel és képes vagy ellenállni a visszaesésnek. Optimistán állsz majd az új életed előtt.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

tudasfaja.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial