Blogolunk / Egészség

Vírusölő hagyma tinktúra borral

loading...

A mai recept témája a hagyma tinktúra borral. Szereti a bort? Egészen a közelmúltig ki nem állhattam. De tavaly elkaptam az influenzát, és egy hét antibiotikum- és tablettaszedés után rájöttem, hogy nem leszek jobban. Ezért felhívtam a barátomat, és megkértem, hogy segítsen nekem a népi gyógymódokkal. Ő profi ebben! Fél óra múlva forralt bort adott. Ha jól értettem, ez bor volt különböző gyógynövényekkel. És ó, te jó ég! Három nap alatt ez a főzet talpra állított, és ezután kezdtem megszeretni a bort és a hagyományos orvoslást.
Hagyma tinktúra borban – előnyök az egész test számára

Mostanában mindenféle tinktúrát készítek a szabadidőmben”, amelyek közül az egyiket most szeretném megosztani önökkel. A borral készült hagymás tinktúra egy egyszerű, de nagyon egészséges ital, amit nem szabad kihagyni.

Nem titok, hogy ez a két összetevő nagyon jót tesz a szervezetnek, és együttesen erősítik az immunitást, és mindig egészséges leszel. Mindenképpen készítse el ezt az egyszerű tinktúrát, és ajánlja barátainak. Manapság annyira fontos, hogy egészségesek legyünk!

A tinktúra elkészítése

loading...

A szükséges összetevők:

  • 1 közepes méretű hagyma;
  • 1 pohár házi bor (ha nincs, használjon bolti bort, de ha teheti, inkább szerezzen házi bort).

Hogyan kell főzni:

Először hámozza meg a hagymát, mossa meg folyó víz alatt, majd vágja kockákra vagy hasábokra egy fadeszkán. Tegye a felszeletelt hagymát egy üvegbe. Ezután öntsön bele egy pohár házi bort. Zárja le az üveget egy fedéllel, és kissé rázza meg. Hagyja a tinktúrát egy hétig, de még jobb, ha két hétig sötét helyen. Ezután szűrje át egy szitán vagy gézen, és kezdje el használni gyógyászati célokra.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial