Blogolunk / Egészség

Ruhába tekerve a gyömbér 1 éjszaka alatt kiszedi a váladékot a tüdőből!

loading...

Ezt kell tennie. Próbálja ki ezt az egyszerű módszert. A ruhába csomagolt gyömbér szó szerint megmenti Önt a köhögéstől és a váladéktól!

Nincsenek mellékhatásai, de használatához gondosan elő kell készíteni, különösen az érzékeny bőrű gyermekek esetében.

A tartós köhögés tönkreteheti a napot és az éjszakát, elvonja a figyelmét a sürgetőbb problémákról, vagy ébren tartja. Egy kisgyermeknél pedig, akinek az immunrendszere még nem elég erős, a krónikus köhögés súlyosabb betegséggé válhat.
A krónikus köhögés kezelésére az orvos valószínűleg szirupot ír fel, anélkül, hogy megemlítené az ilyen gyógyszerek lehetséges mellékhatásait és hosszú távú szövődményeit.

A köhögés elleni gyógyszerekben gyakran megtalálható két összetevő – a dextrometorfán és a kodein – fejfájást, álmatlanságot vagy migrént okozhat.
A tipikus köhögéscsillapítóknak van alternatívája, és nem a gyógyszertárban, hanem a saját hűtőszekrényedben találod!

loading...

Keverje össze a nyers mézet, az olívaolajat, a lisztet és 1 evőkanál friss, reszelt gyömbért, majd ezt a keveréket vigye fel egy ruhára, majd tekerjen rá egy gézcsíkot.
Ezután helyezze ezt a gézt a mellkasára vagy a hátára, és rögzítse ragtapasszal. Felnőttek éjszakára is hagyhatják a készítményt, de figyeljen arra, hogy ez túlzott izzadást okozhat.

A gyermekek lefekvés előtt akár három órán át is viselhetik.
A gyömbért és a mézet évezredek óta használják különböző betegségek hatékony gyógymódjaként, és súlyos köhögés esetén ismét bebizonyosodik, hogy hatékony.

De legyen tisztában az egyes összetevőkre való esetleges allergiával – és konzultáljon orvosával.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial