Diéta / Tippek

Olyan makacs zsírpárnák vannak a hasadon, hogy semmi sem képes eltüntetni? Akkor neked találták ki ezt a 10 napos…

loading...

A felesleges kilók leadásának hatékony módját kinek másnak hinnénk el jobban, mint egy tapasztalt orvosnak?! Éppen ezért a szerkesztőség joggal lehet büszke, hogy egy ilyen embert, illetve annak munkásságát mutathatja most be kedves olvasóinak. Fjodor Grigorjevics Uglov egy nagyon híres orvos, professzor és számos orvosi témájú könyv szerzője volt, aki maga is nagyon szép kor ért meg, egészen pontosan 104 évet!

Uglov praktizálása alatt rengetegszer találkozott az emberek túlsúly-problémájával, ami szerinte a szervezet immunrendszerének gyengüléséhez, valamint az ízületek eltorzulásához vezet. Éppen ezért Uglov professzor kifejlesztett egy diétás programot, aminek segítségével sokak szabadulhattak meg a túlsúlytól.

jrffgjfrfgol1

Uglov professzor diétája

1. Reggeli 9 órakor
Igyunk meg egy pohár (természetes) kávét, vagy zöld teát egy teáskanálnyi természetes mézzel.

2. Tízórai 11 órakor
Együnk meg egy főtt tojást és nyolc darab aszalt szilvát.

loading...

3. Ebéd 14 órakor
Fogyasszunk el 20 dkg főtt marhahúst vagy egy csirkemell-filét zsír és a bőre nélkül. Hozzá köretként feltétlenül fogyasszunk 10 dkg fejes káposztából és sárgarépából készült salátát. Az ebédhez ugyancsak kötelező egy narancsot megenni.

4. Vacsora 19 órakor
Fogyasszunk el 30 gramm kemény sajtot és vagy egy almát vagy egy narancsot.

5. Elalvás előtt egy órával
Elalvás előtt igyunk meg 200 gramm aludttejet vagy természetes, alacsony zsírtartalmú joghurtot.

A tíznapos diéta során három, de akár öt kiló felesleges súlytól is megszabadulhatunk. Azt viszont feltétlenül tudni kell, hogy azoknak, akik még nem elégedettek az eredménnyel, ez a diéta maximum egyszer végezhető el két hónaponként.

Ez a hatékony diéta sok ezer embernek segített már a fogyásban, ezért érdemes ezt a módszert nem elfelejteni, és, persze, megosztani barátainkkal, ismerőseinkkel is!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: ketkes.com
Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial