Blogolunk / Egészség / Érdekesség / Tippek

Nézd mi történik, ha egy citromot a mikrohullámú sütőbe teszel 20 másodpercig… ha én ezt tudtam volna…

loading...

Frissen facsart citromlé, sokan készítünk belőle frissítő limonádét. De rengeteg receptben is megtalálható, legyen szó ételről vagy italról. Ez a csodálatos gyümölcs nagyon egészséges, kiváló vértisztító, gyomor tisztító, és az immunrendszer erősítő. A citrom belseje, külseje is hasznos egyaránt a test számára.

Próbálj meg minél több lét, kinyomni egy citromból. Mi most bemutatunk egy olyan sikeres módszert, amivel sokkal több, citromlét nyerhetsz ki egy citromból, mintha csak félbevágnád és egyszerűen kicsavarnád. Ez egy többek által letesztelt sikeres módszer.

Mindössze két kulcsfontosságú tippet kell betartanod:

  1. Nyomás

A módszer:

Fogj egy citromot. Egy hegyes kés segítségével szurkáld meg a héját, hogy nehogy szétrobbanjon. Ez fontos, mert különben nagy az esélye, hogy vár majd rád egy alapos mikró takarítás. Ha ezzel megvagy, tedd a citromot a mikrohullámú sütőbe 15- 20 másodpercig. Utána vágd ketté és a szokásos módon csavard ki a levét. Ezzel a módszerrel akár 40%-al több citromléhez jutsz mintha csak simán kicsavartad volna.

Tipp:

loading...

A szakértők azt tanácsolják, hogy mielőtt bármire is használnád a citromot érdemes alaposan átnyomogatni, mivel ez gyengíti a gyümölcs szerkezetét (gyümölcsmembránokat), hasonlóképpen, mint a gyümölcscentrifuga

Nézd meg az alábbi videót is:

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial