Blogolunk / Egészség

Népi gyógymódok az ízületi sólerakódások kezelésére

loading...

💥 A sós lerakódások feloldásához vegyünk borbolyagyökeret, csipkebogyógyökeret és búzafűgyökeret egyenlő súlyarányban. Ha ezek közül a gyökerek közül valamelyik nem áll rendelkezésre, vegye azt, ami van.

Egy evőkanál ebből a keverékből 0,5 liter forrásban lévő vízbe áztassunk fél órán át, szűrjük le. Ezt a mennyiségű főzetet igyuk meg egy nap alatt, két-három italban. Éhgyomorra igya meg, és legkorábban 30 perc múlva ehet. A kezelés időtartama két hónap.

💥 Vegyünk szárított napraforgó gyökereket. Egy evőkanálnyi napraforgómagot, öntsünk rá 0,5 l vizet, főzzük kis lángon 10 percig. Ezt a mennyiségű főzetet igyuk meg egy nap alatt, két-három italban. Éhgyomorra igya meg, és legkorábban 20-30 perc múlva ehet. A kezelés időtartama egy hónap. Tartson egy hét szünetet, és a kezelés megismételhető több kurzuson át.

loading...

1) megjegyzés: Ezek a szerek nemcsak a sólerakódásokat, hanem a fogzománcot is feloldják. Ezért a főzeteket szívószállal kell inni, vagy minden egyes ital után fogat kell mosni.

2) megjegyzés: Ezek a gyógymódok nemcsak a sólerakódásokat oldják fel, hanem az epeköveket, a húgyköveket is… Amikor a kövek zsugorodni kezdenek, már nem rögzülnek annyira a környező szövetekhez, ezért elmozdulhatnak. Beszorulhatnak a csatornákba. És ez nagy fájdalommal jár, azonnali műtétre lehet szükség. Gyógynövény nélkül is előfordulhat (a kövek teljesen ártatlan okokból is elmozdulhatnak és elzárhatják a csatornákat). De ettől még figyelmeztetni kell rá. Ha tehát kövei vannak, legyen óvatos.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial