Blogolunk / Szépség

Népi gyógymód a lábon lévő gombára és bőrkeményedésre!

loading...

Bár sokan nem gondoskodnak róla megfelelően, a láb az egyik legfontosabb testrészünk, amellett, hogy megjelenésünk fontos részét képezi, különösen a nők esetében, hajlamos a bőrkeményedésre és a gombásodásra.

A köröm- és lábgomba előfordulása elsősorban a cipők és a szintetikus harisnyák használatának, valamint a nyilvános helyeken, például a fürdőkben és az uszodákban való tartózkodásnak köszönhető.

Meg fog lepődni, hogyan lehet eltávolítani a bőrkeményedést és a körömgombát egy egyszerű és gyors gyógymóddal, amelyet otthon is elkészíthet.

Ez a gyógymód, amelynek elkészítését megtanítjuk, nagyon egyszerű, mindössze két összetevőre lesz szüksége, és ami a legfontosabb, nagyszerű eredményeket fog elérni nagyon alacsony áron, ezért figyeljen oda, és használja bátran, garantáljuk, hogy gyorsan megszünteti a bőrkeményedéseket és a gombát.

A kezelés elvégzéséhez a következő összetevőkre lesz szüksége:

  • Aszpirin (10 tabletta).
  • Citromlé (2 evőkanál).

Elkészítés:

1) Ennek a gyógymódnak az elkészítése nagyon egyszerű, csak a következő lépéseket kell elvégezni: zúzzuk össze az aszpirint porrá.

2) Adjuk hozzá a citromlevet, keverjük jól össze, amíg homogén, pasztaszerű állagot nem kapunk.

Hogyan kell használni

loading...

A következő lépéseket kell követnie ahhoz, hogy ezt a kezelést megfelelően alkalmazza, és megszüntesse a bőrkeményedéseket és a gombát:

Először is fontos, hogy a lába jól megtisztított legyen, ezért alaposan mossa meg, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket.

Ezután az elkészített paszta egy részét vigye fel a bőrkeményedésre és a gombára, és hagyja hatni az érintett területen 30 percig, majd bő vízzel, lehetőleg langyos vízzel távolítsa el.

Ezután körkörös mozdulatokkal dörzsölje őket egy habkővel, ez segít eltávolítani az elhalt bőrt és felpuhítja a kemény területet.

Öblítse le ismét meleg vízzel, és szárítsa meg a lábát nagyon jól.

A kezelés befejezése után javasoljuk, hogy hidratálja a lábát hidratáló krémmel, ne feledje, hogy a lábak hajlamosak a szárazságra, ezért szokjon hozzá a napi krémezéshez.

Ezt a kezelést hetente kétszer vagy háromszor kell megismételni a legjobb eredmény elérése érdekében.

Végül ne feledje, hogy természetes anyagból készült cipőt, pamut zoknit használjon, és mindenekelőtt vigyázzon a lábára, és tisztítsa meg rendesen.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial