Blogolunk / Egészség

Mint egy hatásos infúzió agyvérzés után

loading...

Amikor két évvel ezelőtt agyvérzést kaptam, az orvosok nem voltak biztosak abban, hogy valaha is képes leszek újra normálisan járni és beszélni. Egy éven belül azonban visszanyertem a beszédkészségemet és a testem jobb oldalának mozgékonyságát.
Mindez a kitartásomnak és a közönséges pitypangnak köszönhető.


Ez a növény abszolút pótolhatatlan a stroke kezelésében és gyógyulásban, mert csökkenti a vér koleszterinszintjét, normalizálja az anyagcserét, erősíti az ideg- a szív- és érrendszeri rendszert.

A pitypang szárított leveleiből készítettem egy főzetet: 1 evőkanálnyit tegyünk 1 csésze forró vízbe, 2 órán át hagyjuk ázni, és szűrés után naponta háromszor 1/4 csészényit igyunk röviddel étkezés előtt.

loading...


Ezen kívül a feleségem elkészített egy népi receptet is: 50 g szárított gyökeret kávédarálóban porrá darált, virágmézzel 1:1 arányban összekeverte. Ezután ebből a keverékből teáskanállal golyókat formázott, és a hűtőszekrénybe tette. Ezeket a golyókat naponta 3-szor étkezés előtt, lassan szopogattam a főzet elfogyasztása után.

Természetesen ezen kívül speciális lábgyakorlatokat végeztem, és logopédussal dolgoztam.
Az első eredményeket egy hónap után vettem észre, és három hónapos kezelés után fokozatosan visszatértem a normális önmagamhoz.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial