Egészség / Tippek

Minden este, mielőtt lefekszel, idd meg ezt a keveréket: segít kimosni, az aznapi ételt, és méregtelenít!

loading...

Mindenki, aki szeretne fogyni és a legjobb formába jönni, tudja, hogy a legnehezebb leadni a hasról és a combokról. Ezekre lehet a leggyorsabban hízni, és innen megy le utoljára a zsír, ez a kimondatlan szabály, amit mindannyian tudunk.   De van-e mód arra, hogy ezektől a zsírlerakódásoktól megszabaduljunk a derék és a combok táján?

Az itt ajánlott recept az egyik legjobb természetes zsírégető, és a derékvonalat szó szerint egyik napról a másikra csökkenti. Plusz további olyan előnyökkel is jár, mint a test méregtelenítése, az anyagcseréjének növelése és a szervezet fontos tápanyagokkal való ellátása. Ahelyett, hogy vacsoráznál, próbálj nem fogyasztani semmit néhány órával, lefekvés előtt, és igyál a következő keverékből. Mindenki, aki megpróbálta, azt mondja, hogy szó szerint leolvasztja a zsírt, amíg alszol.

Nem hiszel nekünk? Próbáld ki és nézd meg magad.

Így készítsd el:

loading...

Egy órával lefekvés előtt keverj össze:

Fél citromot, egy csipet petrezselymet,  egy csipet fahéjat, egy teáskanál ecetet, és egy teáskanál mézet, vagy gyömbért.

Az elegyet fogyaszd el, és feküdj le aludni, aludj legalább 8 órát. Hamarosan észre fogod venni, hogy a kilók csak úgy peregnek le rólad.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: aztbeszelik.com
Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial