Blogolunk / Egészség / Érdekesség / Tippek

Minden este lefekvés előtt tegyél egy szappant a lepedő alá és csodát fogsz tapasztalni

loading...

Az Amerikában lévő Mayo klinika, szerint több mint 3 millió amerikai szenved nyugtalan láb szindrómában, más néven RLS (Restless Legs szindróma). Ez egy gyakori állapot, amelyre a modern orvostudomány még mindig nem talált gyógymódot, komolyan befolyásolja az egyén életminőségét.

A betegségben szenvedők nehezen tudják körülírni, hogy mit is éreznek pontosan: általában szúró, viszkető, égető, a csontokban és a vénákban jelentkező fájdalomként írják le a tünetet.
A betegség jellemzője, hogy általában az esti órákban – pihenéskor, lefekvéskor – jelentkeznek vagy erősödnek a tünetek. A betegek jellemzően alvászavarral küszködnek: nehezen alszanak el, gyakran fölébrednek.

Az egészségügyi szakemberek, az RLS fő okozójának a meghibásodott az idegrendszert tartják, ez okozhatja a lábak görcsös rángatózását. Normális esetben a tünetek egyik napról másikra, jelentkezhetnek. Gyakran előfordul, hogy az RLS nagy fájdalommal jár. Azok, akik már ezt tapasztalták tisztában vannak vele, hogyha felállnak, és sétálnak egy kicsit, azzal enyhíthetik a tüneteket.

Igazán ésszerű magyarázatot nem tudnak rá, hogy hogyan működik, de van egy természetes módszer, amely képes enyhíteni az RLS tüneteit.

zkijfjfgjffd
loading...

Ez a népi orvosság valójában egy szappant. A módszer nagyon egyszerű – helyezze a szappan a lepedő alá. Ha tartasz attól, hogy összekeni a lepedőt, először tedd egy zokniba. Ajánlott, hogy minden hónapban egyszer cseréld. Tehát mindig figyelj rá, hogy friss szappant használj.

Ezt a módszert nem támasztja alá semmilyen tudományos kísérleti eredmény, viszont valóban működik.

Nincs semmi veszteni valód, próbáld ki és számolj be a tapasztalatokról.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial