Blogolunk / Egészség

MIÉRT KELL MINDEN NAP ZABPEHELLYEL MOSNI AZ ARCOMAT?

loading...

Azt szeretné, hogy a bőre tökéletesnek tűnjön? Próbálja ki a zabpelyhes lemosót, a legsokoldalúbb és legolcsóbb arckezelést!

A folyamat nagyon egyszerű: vegyél egy marék zabpelyhet, csípd a tenyeredbe, és tedd a kezed folyó meleg víz alá egy percre. Amikor a pelyhek kissé megpuhultak, könnyen szappanozhatók lesznek. Finoman masszírozza be az arcába. Ezt az egyedülálló természetes gyógymódot néhány percig az arcán is hagyhatja.

A zabpehellyel való mosakodás egyszerre három eljárást helyettesít: tisztítás, súrolás és maszk! Az első eredményeket már egy hét után észre fogja venni! A zabpehely méregteleníti és feszesíti a bőrt, jótékony anyagokkal telítve azt. Kiválóan alkalmas a pórusokban lévő szennyeződések eltávolítására is. Csak ne felejtsen el egy szűrőt tenni a mosogatóba, hogy ne kelljen a lefolyót tisztítania.

loading...

És ami a legjobb, ez az a fajta anyag, ami ezt a napi bőrápolási rutint minden korosztályú és bőrtípusú nő számára alkalmas! Egyszerűen nincsenek ellenjavallatai vagy mellékhatásai a zabpehelynek! Sokan helyettesítik a drága bolti termékeket zabpehellyel.

Most már tudja, hogy a zabpelyhet nem csak főzésre használhatja!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial