Blogolunk / Egészség / Tippek

Még nem sokan fogyasztják, pedig táplálja az emberi test minden szervét, a szívtől a gyenge hajig

loading...

A vizitorma napjainkban feledésbe merült növény, amelyről a szakértők úgy vélik, hogy az egyik legegészségesebb növény a világon. Ez a növény számos alapvető vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, mint például a vas, a kalcium, az A-vitamin, a C, a K és B-vitamin.

A legutóbbi kutatások azt mutatják, hogy ennek a növénynek 100 grammjában csak 11 kalória van. Ezen tápanyagok mellett a vizitorma számos egészségügyi előnyökkel jár.

A vízitorma juice egészségügyi előnyei

A közelmúltban végzett vizsgálatok azt mutatják, hogy a vizitorma képes megállítani és csökkenteni az oxidatív stresszt, segít tisztítani a vért, stimulálja az étvágyat és megtisztítja az emberi testet a toxinoktól. De ahhoz, hogy kiaknázhassák a növény előnyeit, nagyon gyakran kell ivóvizet fogyasztani. Pontosabban, frissen préselt vizitorma-juicet kell inni 1: 5 arányú vízzel hígítva. Az ajánlott fogyasztásra szánt dózis egy csészényi két nap alatt. Ne fogyassz többet, mert akkor lehetnek mellékhatásai.

loading...

Használhatod ezt a növényt helyileg (kívül) is. Kifejezetten jó,olyan problémák kezelésére, mint a hajhullás, kiütések és sok más bőrbetegség. Készíts belőle borogatást az érintett területre.

Borogatás készítése

Ha egy vizitorma borogatást szeretnél készíteni, vágd apróra a növény leveleit, és keverd össze kis mennyiségű alkohollal. Tényleg csak kevés alkoholt használj, hogy az álaga vastag legyen. Ezután használd a keveréket az érintett területen, és tegyél rá kötést. Hagyd néhány órát rajta. Végül távolítsd el a kötést és öblítsd le a területet hideg vízzel.

Ez a növény segíthet lelassítani a tumor növekedését és a metasztázisokat. Egyes egészségügyi szakértők azt állítják, hogy képes megakadályozni számos szív-és érrendszeri problémát, és megakadályozzák a mellrák terjedését.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial