Egészség / Tippek

Masszírozd ezt a titkos pontot pár másodpercig itt, és elképesztő dolog fog történni

loading...

Az akupresszúra, az ősi kínai tudomány igazi virágkorát éli. nem az egyes betegségeket, hanem az egész testet gyógyítja, illetve készteti arra, hogy meggyógyítsa önmagát. Aki ismeri ezt az ősi technikát, hihetetlen fegyver kerül a kezébe a test regenerálására, egészsége megőrzése érdekében.

Mutatunk egy nagyszerű módszert, mely fantasztikusan hasznos, ha migrénnel, fejgörccsel vagy rossz alvással küzdesz, illetve éppen nagyon stresszes időszakot élsz át, amit egyszerűen nem tudsz kezelni, eluralja az életedet. Arról nem szólva, hogy elindítja a megfelelő vérkeringést, ellazítja a görcsbe állt izomzatodat, és élénkíti az agyban az örömhormon, az endorfintermelődést.

Hogyan csináld?

loading...

keresd meg a homlokodon, a két szemöldök közötti pontot. Óvatosan nyomkodva masszírozd ezt a pontot legalább 45 másodpercen keresztül. A gyógyítók szerint, hogy ez a mozdulat teljes harmóniába hozhatja a testet. Többek között lenyugtatja az elmét, elmulasztja a fejfájást, stresszoldó, elmulasztja az álmatlanságot, a szemnyomást és az elhúzódó fáradtságot.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

 

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial