Blogolunk / Egészség / Történet

Krónikus hörghurutom és tüdőtágulásom volt. A szódabikarbóna és a fokhagyma segített.

loading...

A szódabikarbóna és a fokhagyma segített. Krónikus hörghurutom és tüdőtágulásom volt. Évente kétszer kaptam tüdőgyulladást, és azt hittem, hogy soha nem szabadulok meg tőle. De egy csodálatos és nagyon egyszerű módszer nemcsak nekem segített, hanem sok embernek, akiknek ajánlottam.

Egy kedves orvosnő mesélt nekem erről a módszerről. A története nagyon megfogott. A kórházban, ahol dolgozott, két embernek tüdőtályogja volt. Az idősebb férfi meghalt, a fiatalember pedig az orvosok minden igyekezete ellenére napról napra gyengült. A végzetes kimenetelű esetet áttekintve az említett kórház egyik professzora azt mondta, hogy semmilyen szemrehányást nem tud tenni az orvosoknak, a kezelést helyesen végezték el. Orvos barátom engedélyt kért, hogy a fiatalembert fokhagyma és szódabikarbóna inhalálásával kezelje. Engedélyt kapott rá, annak ellenére, hogy 40 fok feletti láza volt. Az orvos meglepődött, amikor az inhaláció második napjának végén a beteg hőmérséklete 37,2-re csökkent. A fiatalembert hazaengedték.

loading...

Íme az összetétele és az elkészítés módja: Hámozzon meg 6 gerezd fokhagymát, vágja fel. Öntsön 1 csésze vizet egy kis lábasba, és amint a víz forr, dobja bele a fokhagymát, majd állítsa a hőfokot alacsonyra. Kis lángon pároljuk legfeljebb 5 percig. Ezután tegye a lábast az asztalra, takarja le egy ruhával, és hajoljon közel a serpenyőhöz, hogy ne szökjön ki a gőz, és csak ezután nyissa ki a fedelet, és dobjon bele 1 teáskanál szódabikarbónát. Ne lélegezzen be egyszerre sokat, mert köhöghet. Amikor hozzászokik a gőzhöz, kezdje folyamatosan belélegezni: 2-3 alkalommal szívjuk be a levegőt az orron keresztül – lassan lélegezzünk ki a szájon át; 2-3 alkalommal lélegezzünk be lassan a szájon keresztül – lélegezzünk ki az orron keresztül. Inhaláljon, amíg ki nem hűl a főzet. Ezután törölje meg az arcát és gyorsan feküdjön le!

A kezelés jótékony hatása a keverék fertőtlenítő és tisztító hatásának köszönhető. Ugyanígy kezeltem a 6 éves unokaöcsémet is, akinek súlyos torokfájása volt 40,2 fokos lázzal. Másnap reggel az inhalálás után sokkal jobban érezte magát, a láza elmúlt. Naponta 2-3 alkalommal ismételje meg. Az állapota hamarosan javul, és 2-3 nap múlva a hőmérséklet normalizálódik. Ha a betegséget elhanyagolják, 10 napig is eltarthat a gyógyulás.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial