Blogolunk / Egészség

Krónikus hörghurutom és tüdőtágulásom volt. Évente kétszer kaptam tüdőgyulladást

loading...

Évente kétszer tüdőgyulladásom volt, és azt hittem, soha nem szabadulok meg tőle. De egy csodálatos és nagyon egyszerű módszer nemcsak nekem segített, hanem sok embernek is, akiknek ajánlottam. Egy kedves orvosnő mesélt nekem erről, az orvosi praxisából. A története nagyon megragadott.

A kórházban, ahol dolgozott, két embernek tüdőtályogja volt. Az idősebb férfi meghalt, a fiatalabb pedig az orvosok minden igyekezete ellenére napról napra gyengült. A végzetes kimenetelű esetet áttekintve az említett kórház egyik professzora azt mondta, hogy semmilyen szemrehányást nem tud tenni az orvosoknak, a kezelést helyesen végezték el. Orvos barátom engedélyt kért, hogy a fiatalembert fokhagyma és szódabikarbóna inhalálásával kezelje. Engedélyt kapott rá, annak ellenére, hogy 40 fok feletti láza volt. Az orvos meglepődött, amikor az inhaláció második napjának végén a beteg hőmérséklete 37,2-re csökkent. A fiatalembert elengedték.

Íme az inhaláció összetétele és elkészítése:

loading...

Hámozzon meg 6 gerezd fokhagymát, vágja apróra. Öntsön 1 csésze vizet egy kis lábasba, és amint a víz forr, dobja bele a fokhagymát, majd állítsa a hőfokot alacsonyra. Kis lángon pároljuk legfeljebb 5 percig. Ezután tegye a serpenyőt az asztalra, takarja le egy takaróval, és hajoljon közel a serpenyőhöz, hogy ne szökjön ki a gőz, és csak ezután nyissa ki a fedelet, és dobjon bele 1 teáskanál szódabikarbónát. A inhaláció készen áll. Ne lélegezzen be egyszerre mélyen, mert sokat köhöghet. Amikor hozzászokik a gőzhöz, kezdjen váltakozva lélegezni: 2-3 alkalommal lélegezzünk be az orron keresztül – lassan lélegezzünk ki a szájon keresztül; 2-3 alkalommal lélegezzünk be lassan a szájon keresztül – lélegezzünk ki az orron keresztül. Lélegezzen, amíg a hő érezhető. Ezután törölje meg az arcát az izzadságtól egy takaró alatt, tegyen egy meleg zsebkendőt a fejére, és feküdjön le gyorsan!

A kezelés hatása a keverék fertőtlenítő és tisztító hatásának köszönhető. Ugyanígy kezeltem a 6 éves unokaöcsémet is, akinek súlyos torokfájása volt 40,2-es lázzal. Másnap reggel az inhalálás után sokkal jobban érezte magát, a láza elmúlt, és a tályog is felszakadt. Naponta 2-3 alkalommal elvégezhető az inhaláció. A köpet elmúlik, az állapot javul, és 2-3 nap múlva a hőmérséklet normalizálódik.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial