Szépség / Tippek

Kifejezetten hatékony filléres ráncradír

loading...

Ebben a cikkben egy nagyon jótékony ránctalanító szert ismertetünk. Mindenképpen jó kipróbálni annak eléréséhez, hogy bőrünk újra ránctalan, és rugalmas legyen.

Az idő múlásával, és a szennyezett környezetnek köszönhetően az arc szürkéssé, rugalmatlanná válik, és feltűnnek az első barázdák is. Van, akit ez a megszokott jelenség olyan rosszul érint, hogy akár levertséget is érezhet, depressziós lesz. Ne vesszük el a reményt!

Az első és leglényegesebb, hogy hozzászokjunk az öregedéshez lelkileg valamennyire, hiszen ez az élet kikerülhetetlen része. A második dolog, amit megtehetünk, hogy igyekszünk eltüntetni a ráncokat. Az alábbi szer ebben lehet hatékony.

Erre lesz szükség:

  • 2 kiskanál vazelin,
  • 1 tojás sárgája,
  • 2 kanál avokádóolaj,
  • ½ kiskanál méz.
loading...

Így készítsd:

a vazelint melegítsük fel gőzön , majd, amikor teljesen megolvadt, tegyük bele a többi hozzávalót is. A keveréket tegyük egy kis csavaros tégelybe, és tároljuk a hűtőszekrényben.

Esténként a megtisztított arcot masszírozzuk be a ránctalanító krémmel. Egy fél óra múlva, egy ásványvízbe mártott vattakoronggal töröljük le a felesleget az arcunkról. Egyszerre ne kenjünk fel túl sok krémet, a lényeg, hogy jól masszírozzuk bele a bőrünkbe a felvitt mennyiséget.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: szupertanacsokblog.hu
Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial