Blogolunk / Egészség

Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg egy olyan gyógymóddal, amely számos súlyos betegséget kezel, sőt még a rákos megbetegedésekre is jó hatással lehet

loading...

Ez a népi gyógymód a burgonyacsírán alapul. Össze kell zúzni és egy edénybe tenni, majd 96 fokos alkohollal leönteni. Az alkoholnak két ujjnyival magasabbnak kell lennie, mint az üveg tartalma. A készítményt két hétig kell áztatni, majd gézen át kell szűrni (a gézt ketté kell hajtani).

Minden egyes bevétel előtt oldjon fel egy bizonyos mennyiségű tinktúrát 200 ml vízben. Naponta háromszor vegye be.

loading...

A séma a következő: kezdje egy cseppel, minden nap az adagot egy cseppel növeljük, amíg el nem éri a 25 cseppet. Ezután csökkentse a napi cseppek számát, amíg újra el nem éri az egy cseppet. Ez lesz a kezelés menete. Lehetőség szerint két ilyen kurzust kell egymás után, szünet nélkül elvégezni.

A burgonyacsíra tinktúra megszabadítja az asztmától, a szívfájástól, segítségével örökre elfelejtheti a fejfájást, normalizálja a vérnyomást. És ami a legfontosabb, a tinktúra javíthatja a rákos daganatok állapotát.
De ne feledje, hogy csodálatos ereje ellenére a burgonyacsíra tinktúra mérgező is lehet. Legyen óvatos az adagolással és a kezeléssel.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial