Blogolunk / Egészség

Japán tisztító és élénkítő módszer: áztassa lábát ebben az ásványi keverékben és tapasztalja meg az első eredményeket

loading...

Már az első használat után érezni fogja az eredményeket!

A baktériumok és a méreganyagok folyamatosan bejutnak a szervezetünkbe az étellel, az itallal és a levegővel, és ki vagyunk téve különböző szennyező tényezőknek, ezért a mi feladatunk, hogy naponta méregtelenítsük a szervezetünket, hogy elkerüljük a jövőbeni súlyos betegségeket, és felgyorsítsuk a már kialakult betegségek kezelését.

Japán méregtelenítési technikák

A teljes méregtelenítésnek többféle módja van, de messze a legjobbak a lábfürdők, és bár furcsának tűnhet, az eredmények valóban hihetetlenek, különösen, ha a japán technikát, az egész test megtisztítását rendszeresen végezzük.

Testünk legtöbb idege a talpunkon található, ami sokkal érzékenyebbé teszi, de ezek viszont nagy hasznunkra vannak, mert bármilyen betegséget megszüntethetünk, ha rájuk hatunk.

Ezek nem üres szavak! E japán módszer hatékonysága évszázadok óta bizonyított. Az egész nagyon egyszerű!

1. Lábfürdők ásványi anyagokkal

Öntsön forró vizet egy mosdótálba vagy egy kis vödörbe, amíg a lábát teljesen be nem borítja. Ezután adjunk hozzá 2 evőkanál magnézium-szulfátot’ 2 evőkanál szódabikarbónát’ 2 evőkanál tengeri sót’ 2 evőkanál almaecetet’ tetszés szerinti illóolajat. Keverje jól össze’ amíg minden összetevő fel nem oldódik.

loading...

Lazítson, és tartsa a lábát ebben a keverékben 30 percig a maximális hatás érdekében. Ne aggódjon, ha a kezelés után kissé gyengének érzi magát, ez a méregtelenítési folyamat része, és javasoljuk, hogy növelje a magnéziumbevitelt a napi étrendjében.

Ha egy összetevő nem áll rendelkezésre”, akkor egyelőre anélkül is fürödhet”, de a hatékonysága valamivel kisebb lesz.

2. Bentonit agyaggal készült fürdők

Adjon fél csésze Epsom-sót és illóolajat a vízhez, és keverje össze, amíg felhígul. Keverjen össze egy kevés vizet 3 evőkanál bentonit agyaggal egy üvegedényben, keverje jól össze, és adja a vízhez.

Vegyen naponta 25 percig fürdőt, hogy növelje a magnéziumszintet a szervezetében, és fokozza a többi tápanyag felszívódását.

3. Fürdő gyömbérrel és hidrogén-peroxiddal

Adjon 5 evőkanál hidrogén-peroxidot és 1 teáskanál gyömbérport vízhez, keverje össze, és helyezze bele a lábát fél órára. Ez a gyógymód serkenti a sejt- és szövetregenerációt, és megtisztítja a szervezetet a benne tárolt méreganyagoktól és baktériumoktól.

Mindegy, hogy a három gyógymód közül melyiket használja, csak csinálja egy hónapon keresztül minden nap, hogy ne csak méregtelenítse a testet, hanem segítse is, hogy a teste a legjobb állapotban legyen, és erősítse az immunrendszerét.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial