Blogolunk / Egészség / Tippek

Hogyan lehet megállítani a migrénes fejfájást, 100%-ban természetes összetevőkkel?

loading...

A migrén a fejfájások egyik speciális változata, sokan az erős, hosszan tartó fejfájás szinonimájának tartják. A többnyire féloldali fejfájást sok esetben látászavarokból, vibráló, cikkcakkos fényekből álló migrénaura előzi meg. Mozgászavarok is jelentkezhetnek.

Ebben a neurológiai betegségben a népesség 10%-a szenved. Nőknél háromszor gyakoribb, mint férfiaknál. A fájdalom tipikusan visszatérő, lüktető, féloldalas, és rohamszerűen jelentkezik. Hányinger, hányás, fény- és hangérzékenység kísérheti.

A migrén nem vicc. A gyakori fejfájás tönkre tudja tenni minden napodat. Migrén ellen a legjobb, a minden háztartásban megtalálható só.

thjdfhdfdgs5

Hogyan használd a sót, hogy elmulassza a migrénes fejfájást?

loading...

Próbáltam sokféle módszert, hogy megszüntessem a migrénes fejfájást, mire rátaláltam erre az egyszerű módszerre. A só enyhíti a migrénes fejfájást. Arra figyelj, hogy jó minőségű sót használj. Én leginkább a himalája sót ajánlom ami 84 ásványi anyagot tartalmaz. Megszünteti a fájdalmat, erősíti az immunrendszert, növeli az energiaszinted, kiegyensúlyozza a szerotonon szintet a véráramban, lúgosító hatású, helyreállítja az elektrolit egyensúlyt.

Így használd:

Ez egy igen egyszerű módszer.

Csavard ki fél citrom levét és adj hozzá egy teáskanál sót. Miután ezt lenyelted, hamarosan érzed ahogy alábbhagy a migrénes fejfájásod.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial