Blogolunk / Egészség

Hogyan lehet könnyen megszabadulni a ráncoktól, és hegektől egy közönséges hagymával?

loading...

A közönséges hagyma hihetetlen hatása! Kezeli a pigmentfoltokat, ráncokat, és a hegeket. Nem gondoltam, hogy ez lehetséges! Próbálja ki!

A hagyma használata segít táplálni bőrét C-vitaminnal, amely fokozza a kollagéntermelést, javítja a kοllagén regenerálódását, és csökkenti a ráncok és hegek megjelenését.

A kívánt hatás eléréséhez naponta 1-3 alkalommal alkalmazzon hagymás borogatást. Használhatja a hagymát tisztán, vagy keverheti a tejszínnel.

Ha érzékeny a bőre, a hagymás borogatás használata előtt tesztelje a bőrét. A felaprított héjat reszelje porrá, vigye fel a homlok ráncaira, és hagyja a bőrön 20 percig. Ha nem érez bőrpírt, akkor akár hagymát is használhat az arcán. Használjon hagymát különböző adalékanyagokkal, hogy maximalizálja a hatását.

Hogyan készítsünk egy hagymás pakolást

loading...

Szüksége lesz rá:

  • hagymareszelék – 1 evőkanál;
  • zúzott zabpehely – 1 evőkanál;
  • tengeri só – 1 teáskanál;
  • olívaolaj – 1 teáskanál

Elkészítés és felhasználás:

Az összes hozzávalót alaposan keverje össze, amíg homogén keveréket nem kap. A keveréket naponta legalább egyszer vigye fel a megtisztított bőrre. Helyezzen a keverékre celofánt és egy ruhát. 20 perc után öblítse le hideg vízzel.

Olyan könnyű és egyszerű! Idővel észre fogja venni, hogy az apró ráncok kisimulnak, a hegek mérete halványodni kezd, az öregségi foltok pedig kivilágosodnak! A hagymakivonatot egyébként egyes kozmetikai termékek egyik összetevőjeként használják a hegek eltávolítására. Ezek a kenőcsök és krémek drágák, de a hagymás borogatás gazdaságos, könnyen elkészíthető és ártalmatlan! Próbálja ki!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial