Blogolunk / Egészség

Hogyan csökkentheti a vérnyomását otthon, megbízható módon

loading...

Hogyan csökkentheti a vérnyomását otthon – gyorsan és mellékhatások nélkül? Az Ön számára egyszerű és bevált módszerek, amelyek valóban működnek.

A következő házi gyógymódok bizonyítottan hatékonyak a vérnyomás csökkentésében és a válságok megelőzésében:

✔ Öntsön 37-40 °C-os forró vizet egy medencébe vagy vödörbe, és merítse bele a lábát a vízbe. Amíg a víz lehűl, ami körülbelül 20 percig tart, a nyomás 15-20 mm-rel csökken. Ha visszeres a lába, akkor a könyökét tegye a vízbe.

✔ A kapormagok csökkentik a vérnyomást. A készítményt forró vízben kell áztatni, 2 evőkanálnyi mennyiséget 0,5 l forró vízhez, 1-2 teáskanálnyit 200 mm-es nyomásig, 3-4 teáskanálnyit nagyobb nyomás esetén.

✔ Adjon 1 csipetnyi fahéjat a kefirhez, igya ezt az italt napi 1 csészével 3 hónapig. Vérnyomásának stabilizálódnia kell.

loading...

✔ A sztrók megelőzésére vegyen 9%-os asztali ecetet, hígítsa fel 1:1 arányban vízzel, áztassa be a gyapjú zoknit ebbe az oldatba, tegye fel egy éjszakára, műanyag zacskóba csomagolva.

✔ Tegyünk 20-30 gramm szegfűszeget egy pohár forró vízben, áztassuk át és igyuk meg.

✔ A stroke megelőzése érdekében öntsön forró vizet egy forró vizes palackba, és helyezze a forró vizes palackot a vádli izmaira.

✔ A vérképzés sürgősségi intézkedés a stroke előtti állapotok enyhítésére. Az ókorban a piócákat használták erre a célra, ami egyszerű és hatékony kezelés volt. Ha nincs kéznél pióca, fogjon egy tűt, és szúrjon az ujjbegyekbe egy csepp vért. Ez jelzést küld az agynak, és elvezeti a vért az agyból.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial