Egészség / Történet

Halála után ennek az öregasszonynak ki akarják vágni a nyelvét… az ok megdöbbentő!

loading...

Bosznia-Hercegovina területén lévő egyik kis faluban, él egy 80 éves idős asszony, aki élvezi a nyugdíjas éveit, de van egy különleges hobbija. Szinte hihetetlen az orvosi szolgáltatás, amit szájával nyújt a helyi lakosoknak.

Ez a nyugdíjas néni azt állítja, hogy nyelvével gyógyítani képes. Akik hozzá folyamodnak, azok leülnek egy székre és hátradőlnek. Ezután az öregasszony kiöblíti a száját egy kis alkohollal, hogy sterilizálja, aztán nekilát a munkának.

Szakterületéhez tartozik, hogy nyelvével eltávolítsa a szembe került idegen testeket, mint például olyan apró törmelékek mint a fűrészpor, üvegszilánk, vagy fémszilánk.

szaj1

Szájöblögetés után óvatosan nyalogatni kezdi a páciens szemét, míg meg nem találja és el nem távolítja az idegen testet. Az idős néni azt állítja, hogy élete során már több mint 5000 emberen segített, akik között olyanok is voltak, akiken a hagyományos orvoslási módszerrel nem tudtak segíteni. Ezt a módszert még fiatal korában tanulta egy idős asszonytól és az emberek most attól félnek, hogy miután meghal, ez a kezelési módszer teljesen kipusztul.

loading...

Mert az idős néni azt mondta, hogy a gyermekei nem akarják átvenni ezt a mesterséget, mert undorodnak attól, hogy mások szemgolyóját nyalogassák. A falu népe azt beszéli, hogy az idős néni halála után kénytelenek lesznek kivágni a nyelvét, hogy tovább tudják folytatni ezt a kezelési módszert. A helyi újságcikkek is büszkén számolnak be róla.

Egy ilyen kezelés körülbelül 10 euróba kerül, de ha valaki nem tud fizetni akkor ez az idős néni ingyen is segít. Nézd meg és barátkozz meg ezzel a szokatlan módszerrel!

Ez valóban egy alternatív gyógyászat! Szeretnél egy ilyen kezelést? Egyébként az idős nénihez a világ minden tájáról érkeznek páciensek!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: buzzblog.eu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial