Autó / Érdekesség

Ha pénzt találsz a kocsid szélvédőjén, akkor nincs szerencséd! Nagy veszély leselkedik rád!

loading...

Szerte a világon, egyre több sofőr talál pénzt kocsija szélvédőjén. Azt gondolják, hatalmas szerencse érte őket, ám nagyot tévednek!

Új módszerrel kísérleteznek az autótolvajok az Egyesült Államokban és a világ számos más országában is. A módszer nagyon alattomos, de úgy tűnik, sajnos nagyon hatásos is!

Lényege, hogy pénzt tesznek a gyanútlan áldozat kocsijának szélvédőjére. Ha a sofőr csak akkor veszi észre, mikor már bent ül a kocsiban, és indulni készül, máris megtörtént a baj.

p1-1

Mit csinál ugyanis a gyanútlan kocsitulajdonos, mikor meglátja, hogy pénz került a szélvédőjére? Nagy örömmel kiszáll, hogy eltegye! Ám, örömében nem gondol arra, hogy a kulcs már a kocsiban van.

Amint kiszáll az autóból, a lesben álló tolvaj már be is pattan az ülésre, és viszi is a kocsit. A sofőr meg ott marad, pórul járva, kezében a hamis pénzzel. Minden nagyon gyorsan történik.12196267_10206992445042979_476319575784808532_n

 

loading...

Kyri Viehmann a fiatal anyuka is éppen hazafele indult volna, amikor észrevette az ablaktörlő alá helyezett pénzt. Ekkor még azt gondolta, hogy valami karácsonyi jótékonykodás, azt hitte, hogy valaki örömet akar szerezni neki.

Amikor kiszállt az autóból, hogy elvegye a pénzt, egyszerűen nem hitt a szemének. A kocsitolvaj gyorsan beült az autóba és elhajtott az autóval. A legnagyobb probléma az volt, hogy az 1 éves kislánya is ott ült a hátsó ülésen.

p3-1

Nagyon trükkös, nagyon aljas módszer ez, de sokszor beválik. Idő kérdése, hogy megjelenjen Magyarországon is, úgyhogy legyünk észnél és nagyon vigyázzunk!

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: buzzblog.eu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial