Egészség / Tippek

Fogyasztó gyömbéres víz: A legegészségesebb ital a sikeres zsírégetéshez a derékról, a csípőről és a combokról

Valószínűleg mindenki találkozott már fogyókúrás receptekkel, kár lenne tagadni, hogy sokat ki is próbáltunk közülük. Most felfedjük a legegészségesebb módját a sikeres fogyásnak. A gyömbéres víz általánosan is jót tesz egészségünknek, emellett segít elégetni a felesleges zsírt, ami előszeretettel rakódik le a derékon, a csípőn, a combokon.

A gyömbér erős antioxidáns

A gyömbér tele van antioxidánsokkal, melyek eredményesen harcolnak a szabadgyökök ellen. Azon instabil molekulák ellen, melyek komoly károkat okozhatnak a sejtekben és olyan betegségekhez vezethetnek, mint pl. a rák.

Gyulladáscsökkentő hatás

Egy tanulmány foglalkozott a gyömbér hihetetlen gyulladáscsökkentő tulajdonságaival. A gyömbéres víz is hatékonyan csillapítja a gyulladásokat, mérsékli az ízületek duzzanatát, fájdalmát, nagy segítséget jelent reuma és ízületi gyulladás kezelésében.

Koleszterin szabályozó hatás

A gyömbér nagyon hatékony a magas koleszterinszint csökkentésében, ami az elhízáshoz kapcsolódó betegségekhez vezet, mint a szívproblémák vagy bizonyos rákbetegségek. A szérum koleszterinszint és a máj koleszterinszintjének csökkentésével a gyömbéres víz sikeresen szabályozza a koleszterinszintet. Ugyanígy számíthatunk rá a magas vérnyomás kezelésében, de véralvadásgátló hatásai is ismertek.

Védelmet nyújthat a rákkal szemben

Fontos előnye a gyömbéres víznek, hogy megelőzheti és meggátolhatja a rák kifejlődését. Gyulladásgátló és antioxidáns hatásai lelassíthatják vagy akár meg is előzhetik bizonyos rákfajták terjedését.

Elkészítés:

Vágjunk vékony szeleteket a gyömbérből, majd tegyük bele 1-1,5 liter vízbe. Forraljuk fel, majd főzzük kisebb lángon 15 percig, ezután hagyjuk kihűlni.

Mindennap egész nap fogyaszthatjuk. Naponta legalább 2 litert igyunk meg belőle és minimum 6 hónapon át fogyasszuk, hogy hatásai maximálisan érvényesülhessenek és alaposan megtisztíthassa a szervezetet a méreganyagoktól.
A frissen készült gyömbéres vizet egy termoszban bárhova magunkkal vihetjük!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: bidista.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial