Blogolunk / Egészség

Fák és bioenergia??

loading...

Keressen egy olyan helyet, ahol nyárfa és nyírfa nő egymás közelében (mondjuk 100-500 méter távolságban).
Közelítse meg a nyárfát, érintse meg (meg is ölelheti), csukja be a szemét, és kérje meg, hogy minden bajt húzzon ki magából. Próbálja elnémítani a mentális zajt, és egyszerűen csak figyeljen az érzéseire. Időtartam – attól függően, hogy hogyan érzi magát.

Adjon hálát a nyárfának, és sétáljon a nyírfa vagy a tölgy felé. Érintse meg a fát, csukja be a szemét, és kérjen erőt és egészséget. Próbáld meg lecsendesíteni az elmédet, és csak figyelj arra, hogy mit érzel. Hagyja, hogy az időtartam olyan legyen, amilyennek érzi magát. Ne felejtsd el megköszönni a fának a végén.

Először menjünk az energiát vonzó fához (nyárfa), és kérjük, hogy távolítsa el a betegségeket és problémákat, majd menjünk az energiát adó fához (nyírfa), és kérjük, hogy adjon egészséget, erőt és örömöt.

loading...

Ezt a technikát nem ősszel és télen kell elvégezni (a fák olyankor alszanak), hanem tavasszal és nyáron (ezért csak most teszem közzé ezt a technikát).
Nem ez az első, de még csak nem is a tizedik alkalom, hogy ez a technika bevált. Ennek a technikának nem fantáziákkal és mentális észlelésekkel kell működnie, hanem a test valós érzéseivel.

✅ 1. megjegyzés.
Előfordul, hogy egyesek fái éppen ellenkezőleg működnek. Az általam adóként megjelölt fák energiát vehetnek el valakitől, és az általam vevőként megjelölt fák energiával telítődhetnek. Szóval. Azt higgyék, amit valóban éreznek, ne azt, amit én mondok.

✅ 2. megjegyzés.
A fogszuvasodás problémája orvos nélkül nem gyógyítható. Vannak azonban olyan betegségek, amelyek orvos nélkül is megoldhatók. Ha valaki orvoshoz fordulás nélkül is meg tudja oldani az egészségügyi problémáját – miért ne? Még a fák erejének kihasználásával is.
És ha kételkedik abban, hogy a vallás kánonjai szerint megengedett e módszer alkalmazása, akkor a technika alkalmazása előtt, közben és után mondjon el egy imát.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial