Blogolunk / Egészség

FÁJÓ TÉRD: KEZELÉS NÉPI JOGORVOSLATOKKAL

loading...

Ha fáj a térde, fogjon egy tormalevelet, mártsa forró vízbe, és tegye a térdére 2-3 órára. A tormalevelek jól felszívják a sókat, és a fájdalom elmúlik. A kezelés időtartama 7 nap.

Ha a lábak ízületei megsérültek: éjszakai borogatást készítsen mosószappan oldattal.
Vegyünk denaturált alkoholt és paraffint egyenlő arányban, öntsük egy üvegedénybe, tegyünk bele 3-4 hüvely friss csípős paprikát. Zárja le szorosan az üveget, és tegye meleg, sötét helyre egy hónapra. Reggel, este, vagy akár naponta egyszer dörzsölje az ízületeket az elkészített népi gyógymóddal.
A gyógyszert a tenyerében kell összegyűjteni, és óvatosan dörzsölje az ízületbe. Ezután a második marékot ugyanúgy, ugyanoda dörzsöljük. Ezután a következő kenésig teljesen csomagolja be egy gyapjúszövetbe. Folytassa a kezelést, amíg a fájdalom teljesen el nem múlik, használat előtt rázza fel a gyógyszert.

Ha fáj a térde, készítse el a következő keveréket: 50 gramm kámfor, 100 gramm alkohol, 50 gramm mustár, 100 gramm nyers tojásfehérje. Először hígítsuk fel a kámfort alkoholban, majd adjunk hozzá mustárt. A fehérjét külön kell venni, és utoljára kell hozzáadni, kevergetve. Ezután a következő kenésig az illesztést egy gyapjúruhával teljesen le kell fedni. Folytassa a kezelést a fájdalom teljes megszűnéséig, használat előtt rázza fel a szert.

loading...

Ha fájdalom jelentkezik, készítsen borogatást: keverjen össze 12 evőkanál ammóniát, 3 evőkanál vizet, egy teáskanál mézet, adjon hozzá rozslisztet (ha rozs nem áll rendelkezésre – búza), keverje össze, tegye az ízületre, tekerje be egy gyapjú sállal.

Ha nagyon fáj a térde, vegyen 2 friss csirketojást és 2 evőkanál 9%-os ecetet, jól verje fel. Áztasson egy ruhát a keverékbe, és tegyen egy borogatást a problémás területre. Tekerjen a bőr köré egy gyapjúkendőt. Végezze el a kezelést 10-12 nap egymás után.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial