Blogolunk / Szépség / Tippek

Ez a már 400 éves jogorvoslat Burmából származik, és segít megszüntetni a testszőrzetet

loading...

A mai cikkben bemutatjuk neked egy 400 éves receptet ami kizárólag, természetes összetevőkből áll. Ez az ősi jogorvoslat Mianmarból (korábban Burma) származik, és segít megszüntetni a testszőrzetet véglegesen.

A testszőrzet eltávolításához általában kozmetikus segítségét kérjük, deszámos módszer létezik, mint például a gyantázás, borotválás, és azok a bizonyos drága kezelések a kozmetikai szalonokban.

Javasoljuk, hogy próbáld ki ezt a természetes gyógymódot, amely hatékonyan eltávolítja a testszőrzetet, mellékhatások nélkül.

A Thanaka Por és a Kusumba Olaj kombinációja az egyik legjobb megoldás.

Thanaka por és Kusumba olaj

Burman nyelven Thanaka elefántot jelent.Nevezetesen, a Thanaka por egy lágy kéregpor, amely a burmai Thanaka fából származik. Ezt a port széles körben használják a bőrápolás területén.

A Kusumba olajat az értékes Kusuma virágból nyerik. A virágmagvakból préselik egy speciális módszerrel. Ez a természetes olaj csodálatos hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, és gyakran használják együtt a Thanaka porral.

Szőrtelenítő kezelés

Ez a recept a kitűnően alkalmas a szőrtelenítésre. A szőrt lágyabbá, és láthatatlanná teszi, majd néhány kezelés után eltünteti örökre.

Hozzávalók:

  • Tiszta Thanaka por
  • Tiszta Kusumba olaj
loading...

Arckezelésre vonatkozó utasítások:

Keverje össze 1 evőkanál Thanaka port 2 evőkanál Kusuma olajjal, amíg egy sűrű folyadékot nem kapsz.Ezután használd a pasztát az arcod felületén, ahol elszeretnéd távolítani a szőrt.Hagyd, rajta legalább 2 órán keresztül, majd öblítsd le.Ha van rá lehetőséged, hagyd rajta egész éjszaka és csak reggel öblítsd le.

A testszőrzet eltávolítására vonatkozó utasítások:

Ha szeretnéd a testedről eltávolítani a szőröket, keverje össze 2 evőkanál Thanaka port 5-6 evőkanál Kusuma olajjal, amíg sűrű folyadékot nem kapsz. Használd ezt a természetes krémet olyan területeken, ahol nem kívánatos szőr található, és hagyd rajta legalább 2 órán keresztül, majd moss le. Ha van rá lehetőséged, ezt is nyugodtan rajtahagyhatod egész éjszaka és csak reggel öblítsd le.

A legjobb eredmények elérése érdekében ezt a kezelést naponta végezd el három héten keresztül. Ezenkívül adhatsz még papaya darabokat a keverékhez, ezáltal felfrissítheted a bőröd színét.

A Thanaka Por osztályai

Fontos megemlíteni, hogy a Thanaka por 3 minőségben létezik:

Az A. osztályú, Burmából származik és teljesen tiszta. A B és a C osztályúban található, tiszta matti és szantálpor keveréke, amelyek Malajziában és Thaiföldön találhatók.

A leggyakrabban a B és C osztályút arcpakolásként használják, és hatékony kezelést nyújtanak az aknek és a fekete foltok ellen.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial