Blogolunk / Egészség / Tippek

Ez a póz a legegészségesebb….próbáltad már?

loading...

Tudtad, hogy bizonyos alvási pozíciók kerülni kell, hogy ne legyél kitéve mellékhatásoknak? Nevezetesen, ugyanúgy ahogy a gyári munkások egészségét veszélyezteti, hogy egész nap ugyanabban a helyzetben, dolgoznak több mint 8 órán keresztül. Az egyetlen pózban alvás több egészségügyi probléma okozója lehet.

cjcgjcjcncv

Az alvás lehetővé teszi számodra, hogy pihenj, és összegyűjtsd az energiát, másnapra. Az, ahogy alszol óriási hatással van az általános közérzetre, és ha nem alszol rendesen, akkor tapasztalhatsz számos egészségügyi problémát. Például, ha inkább jobb oldalon alszol, akkor gyakorivá válhat a váll fájdalom, míg ha a hátadon alszol, akkor lehet, hogy hajlamosabb leszel a hátfájásra. Ha valamikor felébrednél, az éjszaka folyamán törekedj arra, hogy egy másik pózban folytasd az alvást.

loading...

A három alvási pozíció, a has, a hát és az oldalt. Mindegyik másként befolyásolja az egészséged. Ha hajlamos vagy a horkolásra kerüld a háton alvást, mert az csak súlyosbítja a tüneteket. Ha hason alszol, az nyomással lehet a nyakadra és a hátadra, ami megnehezíti, a pihentető éjszakai alvást. Ha választani kell a legjobb alvási pozíció, ha a jobb vagy a bal oldaladon alszol.
Így kisebb az esélye a horkolásnak is. Azonban ez a helyzet nem túl jó a gerincnek, ezért tegyél egy párnát a lábad közé.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial