Blogolunk / Egészség

Ez a módszer segít megszabadulni a hasi fájdalomtól, a bélműködési zavaroktól, és segít normalizálni a székletet

loading...

Állandó bélpanaszoktól szenved? Görcsök, hasi fájdalom, emésztési problémák? Mi van akkor, ha hirtelen kellemetlenül érzi magát, és nem talál kéznél semmilyen gyógyszert? Akkor vegye figyelembe ezt a nagyon egyszerű és hatékony gyógymódot.

Mindössze egy hagymára és fekete teára van szüksége!

Bárcsak korábban tudtam volna erről a zseniális népi receptről… Ezt a történetet egy anyai ági rokonom mesélte. A múlt század húszas éveiben az egyik faluban élt egy idős orvos. A történet szerint a férfi minden beteget meg tudott gyógyítani a faluban, és ilyen gyógyszert készített mindenkinek, aki gyomorfájástól szenvedett…

ÖSSZETEVŐK

  • 1 hagyma;
  • 200 g főzött fekete tea
loading...

ELKÉSZÍTÉS

Hámozza meg a hagymát a héjától. A hagymát keresztben vágjuk fel, de ne vágjuk át teljesen, hogy ne essen szét. Tegye a hagymát egy pohár forró teába, és hagyja ázni 5-10 percig. Fogyassza az italt, amikor kellemetlen érzést érez a beleiben. A bélpanaszok valóban a legalkalmatlanabb pillanatban érhetnek minket, amikor nincs kéznél életmentő tabletta vagy gyógyszer. Ez a módszer segít megszabadulni a hasi fájdalomtól, a bélrendszeri rendellenességektől, és lehetővé teszi a széklet normalizálását.

Egy érdekes tény: egy bögre teában a hagymát mindig keresztben felfelé fordítjuk. Ez lehet a hatékony ital ereje! Sokan próbálták már egyszerűen belemorzsolni a hagymát a teába – nem működik… Mentse el ezt a receptet, és ossza meg a bevált gyógymódot barátaival – hálásak lesznek érte!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial