Blogolunk / Egészség

Ez a fogászati paszta munkanélkülivé teszi a fogorvosokat – Csak 4 összetevő

loading...

Sajnos a fogszuvasodás a leggyakoribb probléma, amely a fogakat érinti. A fogzománc pusztulásának ezt a folyamatát gyakran súlyos fájdalmas érzések kísérik.

Megosztjuk Önnel egy nagyszerű gyógymód receptjét, amely segít megelőzni és megállítani ennek a betegségnek a kialakulását. De ne gondolja, hogy csak ezt használva örökre elfelejtheti a fogai problémáit.

A kívánt hatás eléréséhez meg kell változtatni az étrendjüket: Növelje a tejtermékek, zöldek, diófélék, tojás, tenger gyümölcsei bevitelét. Erős és egészséges fogakat csak akkor kaphatunk, ha megfelelő táplálkozással kombináljuk.

Hogyan lehet gyógyítani a fogszuvasodástól?

loading...

SZÜKSÉGE LESZ

  • 1/4 teáskanál természetes kókuszolaj
  • 1/4 teáskanál kurkuma por
  • 2 csepp szegfűszeg illóolaj
  • 1/4 teáskanál tengeri só

ELKÉSZÍTÉS

Keverje össze az összes hozzávalót, amíg sima keveréket nem kap, majd kenje a keveréket a fogkefére, és alaposan mossa meg vele a fogait. Ne öblítse ki a száját vízzel, hanem várjon 2-3 percet, hogy a keverék hatni tudjon. Ezután mosson fogat egy közönséges fogkrémmel.

E gyógymód hatásának eredménye halmozottan jelentkezik. A paszta rendszeres használatával (napi 2 alkalommal) könnyen megszabadulhat a fogászati problémáktól.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial