Blogolunk / Egészség

Erősítse a szívét, tisztítsa meg az ereit és előzze meg a szívrohamot!

loading...

Egy csodálatos és erőteljes gyógymód a szív egészségének fokozására, az erek, a máj, a vesék tisztítására és a szívroham megelőzésére!

Világszerte sokan, köztük egészségügyi szakértők is azt állítják, hogy a neves tudós, Christo Mermerski felfedezte a leghatásosabb házi gyógymódot, amely számos betegség, köztük a rák ellen is segíthet.
Mermerski professzor szerint ez a házi gyógymód jótékony és hatékony az egész szervezetre. Azt is mondja, hogy ha ezt a gyógymódot használja, még a rákot is meggyógyíthatja.

A csodálatos és erőteljes házi gyógymód fokozza és javítja a szív egészségét, tisztítja az ereket, javítja az immunrendszert, tisztítja a májat és a vesét, javítja a memóriát és az agyműködést, valamint megelőzheti vele a szívrohamot.

Recept!

Összetevők:

*12 gerezd friss fokhagyma.
*15 friss citrom.
*400 g friss dió.
*400g csíráztatott gabona (zöldbúza).
*1 kg természetes méz.

loading...

Elkészítés:

Először is fogjon egy üvegtálat, és tegye bele a zöldbúzát. Töltsön egy kis vizet a tálba, hogy ellepje őket, és hagyja egy éjszakán át ázni. Másnap reggel (legalább 12 órán át) le kell engednie a folyadékot a búzáról, majd vízzel leöblíteni és újra lecsöpögtetni (használhat gézt). Ezután tegye vissza a búzát egy tálba, és hagyja állni 24 órán át.

Adja a diót, a fokhagymagerezdeket és a csíráztatott búzát egy húsdarálóba, és darálja össze. Ezután vágjunk fel az 5 citromot (héjával együtt), és adjuk hozzá a keverékhez.
Facsarja ki a maradék 10 citrom levét, és adja a citromlevet a keverékhez. Keverje simára az egészet. Most pedig hozzá kell adni a mézet, és egy fakanállal összekeverni mindent.
Vegyünk egy jól záródó fedelű üvegedényt, öntsük bele a keveréket, és tegyük a hűtőszekrénybe. A kúrát 3 nap után kezdheti el használni.

Alkalmazás:

Mermerski professzor szerint ezt az erős gyógymódot minden étkezés előtt 1-2 evőkanállal és lefekvés előtt 30 perccel kell fogyasztani.

Ha súlyos egészségügyi problémái vagy erős fájdalmai vannak, javasoljuk, hogy forduljon orvosához. Az öngyógyítás nem minden esetben biztonságos az egészségre nézve.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial