Blogolunk / Egészség / Tippek

Az orosz gyógyítók ezzel az alufólia módszerrel szüntetik meg a fájdalmat?

loading...

Az alumíniumfólia gyakori minden konyhában, és előszeretettel használjuk sütéshez, élelem tároláshoz. De tudta-e, hogy bizonyos betegségek kezelésében is segíthet? Csökkentheti a térd, a sarok, a nyak, a váll, vagy a hátfájást azáltal, hogy egyszerűen használjon alumíniumfóliát a fájdalmas területen és hamarosan észreveheti, hogy javul az állapota. Ez az eljárás az energiaáramra összpontosít, a meridiánok révén hat a szervekre.

A kínai és orosz gyógyítók nagyon szeretik ezt a kezelést, mert segítenek megszabadulni a fájdalomtól, a reumás ízületi gyulladástól, a köszvényektől vagy akár a műtét utáni sebektől. Mindössze annyit kell tenni, hogy az érintett területet alufóliával lefedik, és valamilyen kötéssel rögzítik.

loading...

Egyes orosz szakemberek szerint, a gyógyító eredmények a bioenergiának köszönhető. Az alumíniumfólia olyan őssejteket tartalmaz, amelyek a Föld által kibocsátott energiához kapcsolódik. Érintkezésbe kerül az érintett szervvel, felszabadítja az energiát, helyreállítja a működést és az energiaáramlás egyensúlyát.

Ha úgy dönt, hogy kipróbálja ezt a kezelést, akkor tudnia kell, hogy 10-12 napig kell alkalmazni a fólia tekercselést. A fájdalmas lábat, derekat, vállat tekerje be több rétegnyi alufóliával, egész éjszakán át hagyja a területen és másnap távolítsa el. Minden alkalommal új fóliadarabot használjon! Ha vége a kúrának 1 hét szünet után folytatható újra. Mindaddig amíg a fájdalma meg nem szűnik végleg.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial