Blogolunk / Divat / Érdekesség / Szépség / Tippek

HASZNÁLD EZT AZ INDIAI KÉPLETET… akár 50%-al gyorsabban nőhet majd a hajad!

loading...

Ha a hajad nem nő elég gyorsan, akkor ez a cikk megfelelő lesz a számodra. Ez egy csodálatos indiai képlet a gyors haj növekedéshez. Ez a recept igen könnyű, egyszerű és hatékony.

Hozzávalók:

  • kókuszolaj
  • ricinusolaj
  • E-vitamin kapszula
  • aloe vera levelek

Az E-vitamin kapszulát, megtalálhatod a gyógyszertárakban.

gfhjfghdfhfdhhdhdh1

Elkészítés és alkalmazás:

Először vágd ki az aloe vera levelek zselés belsejét. Tördeld össze egy késsel vagy villával, hogy minél pépesebb legyen a gél. Ha nem akarod kikapargatni, akkor a hosszában félbevágott levél belsejét nyomogasd át egy villával és a levél segítségével kend a fejedre.

loading...

Masszírozd a fejbőrödre az ujjaiddal. Bizonyosodjon meg róla, hogy a teljes fejbőrt borítja a gél. Következő dolog, amit meg kell tenned, hogy 1 evőkanál ricinusolajat, adj hozzá 2 evőkanál kókuszolajhoz. Fogd az E-vitamin kapszulát, és nagyon óvatosan szúrj bele egy tűt, vagy bármit, ami hegyes, és a tartalmát is keverd hozzá az olajokhoz.

Vedd ezt az olaj keveréket, és tedd egy kisebb edénybe. Majd ezt az edényt tedd egy forró vízzel teli nagyobb edénybe és így melegítsd fel. Az olajat magában ne melegítsd, mert tűzveszélyes lehet.
Öt perc után a forró olaj felhasználásra kész.

Most ezt az olajat 5 percig masszírozd a fejbőrödbe. Ezután hagyd rajta 5 percig. Ha letelt az 5 perc ismét masszírozd át a fejbőrödet gyengén 2-3 percig. Ez azért fontos, mert fokozza a vérkeringést. Ezt a folyamatot 4-5 alkalommal ismételd meg egy héten.

A haj növekedése 45-55% gyorsabb lesz, amit nagyon hamar észrevehetsz.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial