Egészség / Tippek

Elárulom a tökéletes béltisztítás titkát: ez az apró, filléres szer az

loading...

Egyre több toxinnal kell megküzdenie a testünknek, naponta több millió idegen, károsító anyag érkezik be a szervezetbe, amelyet a belső szervek próbálnak ugyan semlegesíteni, de a támadás egyre erősebb lesz, és a gondok is előbb-utóbb megjelennek.

Ha hosszú ideig akarunk egészségesen élni, akkor a kellő mozgás, táplálkozás mellett a test salaktalanítását is el kell végeznünk. 1831-ben a francia Touéry tudós társai előtt egy nagy adag sztrichnint vett be, amely tíz embert is megölt volna is elegendő lett volna, de miután aktív szenet ivott, semmi baja sem lett.

Az orvosi szénként is emlegetett szert már a régi Egyiptomban is ismerték. Azért jó a szén, mivel a szerkezete lyukacsos, ezért súlyának sokszorosát képes  magába szívni, így a sok mérgező anyagot is bevonzza. A sürgősségi betegellátásban még most is nagy kincs, hiszen a mérgezéses eseteknél a faszenet alkalmazzák.

loading...

Az elszennyeződött beleknek azért jó a faszén, mert egyszerűen megtisztítja a felületüket, így a nyiroknedvek be tudnak jutni. Azért is nagyon fontos a megfelelő méregtelenítés, mert még egy egészséges szervezetben is, csak a növényi táplálékból visszamaradó salakanyagoknak 5 nap kell, amíg teljesen kiürülnek.

A faszén ma már gyógyszer formában is kapható. Miután lenyeltük, egyből elkezdődik a belek tisztulási folyamata és a kellemetlen felfúvódástól is megszabadulhatunk. Ha nem tudja valaki bevenni a pirulát, vízben fel is oldhatja azt, így még jobban fog érvényesülni a méregtelenítés. Akár 4 szenet is be lehet venni, mérgezés esetén akár 10-et is.

Érdemes az orvosi szenet használni, ha nagyon nehéznek, felpuffadtnak érezzük magunkat, ha hányinger, vagy csömör környékez, hasmenés, másnaposság, gyomorfájás esetén is ajánlott, főként akkor, ha túl sok zöldséget, vagy gyümölcsöt ettünk.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial