Blogolunk / Tippek

Egy szuperkrém receptje, amely minden edényt megtisztít

loading...

Örülni fog az eredménynek. Az edények, serpenyők és lábasok olyanok, mintha újak lennének.

Például a húslevest főző serpenyő belseje csíkot hagy maga után, amelyet nem lehet eltávolítani. Vagy a vízforraló elszennyeződik a vízkőlerakódásoktól. Egy szuper tisztítószer ezzel is megbirkózik.

A termék természetes, ezért alkalmas fém, üveg, zománc és egyéb felületek kezelésére.

loading...

A krém összetevői a következők:

  • mustárpor – 1 evőkanál
  • szódabikarbóna – 1 evőkanál.
  • folyékony mosószappan

Elkészítés és alkalmazás:

1) Keverje össze a mustárt, a szódabikarbónát és a mosószappant, amíg folyékony tejföl állagú nem lesz.
2) Vigye fel a terméket a szennyezett felületre, súrolja le szivaccsal, és mossa le forró vízzel.
3) Törölje szárazra a felületet.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial