Blogolunk / Egészség

Egy darab kenyeret tekert a lába köré. El sem hitte, mi történt, amikor levette!

loading...

Egyszerű és hatékony!

A legtöbbünket a lábunk viszi keresztül a világon nap mint nap, ezért fontos, hogy vigyázzunk rájuk. A megfelelő lábápolás túlmutat a körmök egyszerű vágásán vagy festésén. Fontos a bőrkeményedések és a hólyagok eltávolítása is. A következő egyszerű trükkökkel pillanatok alatt formába hozhatja a lábát.

Kenyér és almaecet

Kicsit furcsán hangzik, de csodákat művel a bőrkeményedés ellen. Vegyünk egy darab kenyeret, és áztassuk be almaecetbe. Tekerje a kenyeret a láb érintett része köré egy fóliával. Tegyen rá egy pamut zoknit, és hagyja az ecetet egy éjszakán át hatni. Ez felpuhítja az érdes bőrt, így másnap reggel könnyebb lesz eltávolítani a bőrkeményedést. A bőrkeményedés akár magától, tisztítás nélkül is eltűnhet.

Almaecet és ricinusolaj

Öntsön egy csésze almaecetet egy meleg szappanos vízzel teli mosdótálba. Áztassa a lábát, amíg észreveszi, hogy a bőrkeményedések felpuhultak, majd dörzsölje le őket habkővel. Ha bőrkeményedése is van, próbálja meg bedörzsölni ricinusolajjal az érzékeny területet. Ha ezt 10 napon keresztül minden nap megteszi, a lába olyan sima lesz, mint a babáé.

A vagy E-vitamin

A vitamintabletták nem csak a belső szerveid számára vannak. Néhány tablettából alaposan nyomja ki a gélt, és lefekvés előtt vigye fel a bőrkeményedésre. Vegyen fel egy pamut zoknit, és ismételje ezt a folyamatot, amíg a bőrkeményedés teljesen el nem tűnik.

Citromhéj

Lefekvés előtt tegye a citromot a bőrkeményedésre, és tekerjen köré valamit, hogy a helyén maradjon. Tegye a citromot a bőrkeményedésre, és tekerjen köré valamit, hogy a helyén maradjon. Húzzon fel egy pamutzoknit, és hagyja a citromot egy éjszakán át hatni. Ismételje ezt minden este, amíg a bőrkeményedés el nem tűnik.

loading...

Hagyma és fehér ecet

Áztasson egy darab hagymát fehér ecetben egy napig. Ezután tegye ezt a hagymát a bőrkeményedésre, és viseljen pamut zoknit. Hasonlóan a citromhoz, hagyja rajta egy éjszakán át, és ezt minden este tegye, amíg a bőrkeményedés el nem tűnik.

Ricinusolaj

Ez a módszer nappal és éjszaka is használható. Olyan kis bőrkeményedéseken működik, amelyeket nem lehet könnyen becsomagolni. Vegyünk egy kis darab papírt, és vágjunk a közepén egy lyukat, akkora lyukat, mint a bőrkeményedés. Helyezze a papírt a bőrkeményedés köré, és tegyen néhány csepp ricinusolajat a közepére. Fedje le ragasztószalaggal, és ismételje ezt addig, amíg a bőrkeményedés fel nem oldódik.

Aszpirin

Törjön össze öt aszpirin tablettát, és keverje össze egyenlő arányú vízzel és almaecettel. Dörzsölje a képződő pasztát a bőrkeményedésre. Hagyja a keveréket kb. 10 percig rajta, mielőtt leöblíti és habkővel eltávolítja a felesleges vastag bőrt.

Tengeri só

Ez a módszer kicsit tovább tart, de extra pihentető. Vegyen lábfürdőt meleg vízzel és egy marék tengeri sóval. Hagyja a lábát 10 percig ázni, mielőtt alaposan lesúrolja egy habkővel. Ismételje ezt a kezelést olyan gyakran, amilyen gyakran csak szükséges, amíg a lába szép és sima nem lesz.

Próbáljon ki egy vagy több módszert, és nézze meg, hogyan alakul át a lába.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial