Egészség / Tippek

Citromos meleg vizet ittam 365 napig, az eredmény magáért beszél!

loading...

Egy Crystal Davis nevű nő az USA-ból elhatározta, hogy meleg vizet fog inni citrommal és mézzel minden reggel éhgyomorra egy egész éven át, mert szerette volna tudni, hogy mi fog történni a testével.

Régebben a gyógyszertárban vett citromos italport, amikor influenzás volt. Ez segített, de nem nagy reményekkel kezdte el a citromos vizes kihívást. De kíváncsi volt, tényleg olyan jó-e, mint olvasta a neten.

Mikor letelt az év, nagyon boldog volt, mert nem volt náthás egy egész éven át, és a gyomor influenza vagy más betegség is elkerülte, annak ellenére, hogy néha érezte, jön egy betegség, de sohasem tört ki rajta. Mindig itta a keveréket, akkor is, amikor utazott. Hamarosan nem kellett neki kávé reggel, mert ez az ital jó energiát adott neki, és jobb lett a hangulata is. Az emberek megemlítették, amikor látták, hogy sokat fiatalodott, és mindig jókedvű volt.

Hogyan kell elkészíteni a keveréket?

Egy fél friss citrom levét és 1 teáskanál mézet kevert egy pohár vízbe. A vizet fel kell forralni, és hagyni kihűlni egy kicsit. A citromlevet és a mézet éhgyomorra kell fogyasztani.

A citromos és mézes víz előnyei:

loading...

Javítja az emésztést – a citrom segíti a májban a több epe termelését, és ilyen módon a test könnyen lebontja a komplex élelmiszereket és a hasznos összetevőket jobban hasznosítja. A méz antibakteriális tulajdonságokkal bír, amelyek a fertőzések elleni védelemben segítenek. Sőt, segíti a nyálkatermelést a gyomorban, és a méreganyagok kiürülését a szervezetből.

Javítja a bőr egészségét – a citrom segíti a vér tisztulását és serkenti az új vérsejtek termelődését, belülről teljesen megújítja, tisztítja a bőrt.A mézantibakteriális hatású és serkenti a kollagén termelést, fiatalítja a bőrt.

Véd a fertőzésektől – a keverék stimulálja az emésztőrendszert, és hidratálja a vastagbelet, így nem lesz kérdés a székrekedés. Úgy viselkedik, mint egy vízhajtó a húgyúti rendszerben és védi a szervezetet a fertőzésektől.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial