Blogolunk / Egészség / Tippek

Csökkentsd az esélyét a rákos megbetegedéseknek, ha megtisztítod a vastagbeled a méreganyagoktól – csak ez a 3 hozzávaló szükséges…

loading...

A vastagbél funkciói nagyon fontosak, bár ritkán gondolunk rá. Nélkülözhetetlen, hogy a vastagbél tiszta legyen, ha azt szeretnéd, hogy egészséges működjön a szervezeted. A vastagbél, feladata az, hogy megszüntesse a felesleges vizet, sót és az összes káros anyagot a testünkben. Ha a vastagbél nem működik megfelelően, megtartja a toxinokat, és ez kifejezetten káros hatással van az egészségünkre.

Minden étkezésünk emésztése körülbelül 24 órán belül megy végbe. Manapság egyre több egészségtelen ételt fogyasztunk, amely lassítja a folyamatot, és így eltarthat akár 70 órán keresztül is.

Ez azt eredményezi, hogy felhalmozódnak a méreganyagok a vastagbélben, amely később székrekedéshez vezethet. Mivel nem tudnak a káros anyagok időben távozni ezért elkezdik mérgezni folyamatosan a szervezetünket.

A felhalmozott méreganyagok állaga a gumihoz hasonlít, fekete és nehéz. Annak érdekében, hogy az egészséges legyen az egész szervezeted, szabadulj meg a vastagbélben felhalmozódott méreganyagoktól. Így, nagymértékben csökkented, a vastagbélrák kialakulásának kockázatát.

Amit tudnod kell a béltisztításról:

1 – Javítja az emésztőrendszert

Az emésztés jobb, ha a vastagbél tiszta, mert felszabadítja a toxinokat és káros anyagok az emésztőrendszerben.

2 – Segít megelőzni a székrekedést

Ha a székrekedés krónikus, akkor lassú az emésztésed, így feltétlenül fontos, hogy segítsd a szervezeted a belek megtisztításában.

loading...

3 – Növeli az energiát

Mivel a méreganyag kiürül a szervezetből, úgy fogod érezni, hogy tele vagy energiával.

4 – Növeli a vitaminok és tápanyagok felszívódását

Ha a vastagbél tiszta, az lehetővé teszi a tápanyagok könnyebb bejutását a véráramba.

A tiszta vastagbél fontos az egészség bőr szempontjából is. A méreganyagok hatással lehetnek a bőrünk szépségére. Győződjön meg róla, hogy fogyassz rostokban gazdag ételeket, így javíthatod az emésztésed, és megakadályozhatod a székrekedést. A beszívott ezek az élelmiszerek minden nap.

Van egy olyan kezelés, amely 10-16 napig tart, és 1940 óta alkalmazzák. Ez valóban segít hatékonyan megtisztítani a vastagbelet.

Vess egy pillantást a receptre!

Hozzávalók:

  • 2 teáskanál szerves citromlé
  • 2 teáskanál tiszta szerves juharszirup
  • 1/10 teáskanál cayenne bors
  • 300 ml víz

Elkészítés:

Keverd össze az összes hozzávalót, és fogyaszd 5-8 alkalommal naponta, legalább 10 napon keresztül. A kezelés időtartama ne legyen több, mint 2 hét!

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial