Blogolunk / Egészség

✨ Csak 1 pohár forró víz éhgyomorra, csodákra képes…

loading...

Az egészségért, a jó közérzetért és a hangulatért!
Minden reggel ezt csinálom, érdemes kipróbálnia!

Melegítse fel a vizet 45-50 fokosra, és kis kortyokban igya meg, nem sietve. Egy 250 ml-es pohár elég lesz. Fél órával belül ne reggelizzen.

Egy olyan egyszerű rituálé, mint egy pohár forró víz, úgy tűnik, hogy óriási hasznára van a szervezetnek! A szervezet az éjszaka folyamán a sejtek regenerálódása révén megtisztul. A nyirokrendszer és a vesék aktiválódnak, az epehólyag és a belek kiürülnek. Az anyagcsere javul, a vér hígul, és ez a szívroham és a stroke megelőzésének sarokköve.

loading...

Az éhgyomorra adott forró víz megtisztítja a beleket az előző napi ételmaradékoktól, normalizálja a sav-lúg egyensúlyt. Méregteleníti a szervezetet a hámrétegen keresztül. A bőr állapota javul, az arc duzzanata elmúlik.
A keleti gyógyítók egyöntetűen állítják, hogy a forró víz a fiatalság forrása. Ha reggelente ilyen vizet iszik, legalább 10 évvel meghosszabbíthatja az életét.

Hallgass a testedre! Miért meleg víz? Ha hideg vizet iszol, különösen éhgyomorra, a tested sokkot kap, és sok energiát fordít arra, hogy felmelegedjen. A gyomor görcsöl és több nyálkát termel, az emésztés meghiúsul, az epehólyag görcsöl és ez epestasis-t okoz…

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial