Blogolunk / Szépség

Bőrfeszesítő egy összetevővel – egy természetes arcmaszk

loading...

A hatás azonnali!

Ebben a cikkben egy kiváló ránctalanító maszkot ajánlunk, amely feszesebbé teszi a bőrét.

Ehhez a figyelemre méltó arcpakoláshoz csak egy hatóanyagra lesz szükséged. Az eredmények gyorsan jönnek és kivételesek, ráadásul pénzt takarít meg, és biztosan elkerülheti a krémek és más kezelések által okozott negatív hatásokat.

Szüksége lesz rá:

  • 1/2 csésze lenmag
  • víz

Ennek a maszknak az elkészítése rendkívül egyszerű.

loading...

Először öntsön 1 csésze (200 ml) vizet egy kis lábasba, és tegye tűzre. Adja hozzá a lenmagot, és keverje addig, amíg a víz forrni nem kezd. Amikor a víz forr, néhány perc múlva fedje le gézzel vagy más pamutruhával. Hagyja állni egész nap vagy egy éjszakán át, attól függ, mikor főzte. Ezután szűrje le a folyadékot.

Használatához áztasson egy vattakorongot a folyadékba, és gyengéd mozdulatokkal használja az előzetesen megmosott arcon. 5-6 perc múlva, amikor a folyadék megszáradt az arcán, használja újra. Ismételje meg ezt 4-5 alkalommal.

2 hét múlva látni fogja az eredményeket.

A lenmag magas E-vitamin-, kálium-, magnézium-, aminosav- és omega-3 zsírsavtartalommal rendelkezik, ami kiváló kozmetikum, minden bőrtípusra alkalmas. A lenmag nagyon gazdag forrása a lignán típusú fitoösztrogéneknek is, olyan elemeknek, amelyek aktiválják a megújulási folyamatokat, és simává és rugalmasabbá teszik a bőrt.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial